Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ricziricz

Zrozumieć kobietę

Polecane posty

Gość gość
Zakochal sie wrazliwiec.

Gość gość
Pomóżcie mi bo chyba się zabiję :/

Gość Ricziricz prawdziwy
Banda idiotów rozwaliła dyskusję, podszywających się pod mój nick. I co w tym śmiesznego? A może te idiotyczne komentarze podkreślają głupotę moich wywodów? Baba ma mnie w d., ja się nią przejmuję. Przynajmniej dziś. Lekarzu, lecz się sam.

Gość gość
Nie martw sie, wszyscy mamy podobne problemy . Mnie np. notorycznie podrywaja zonaci.

Gość Ricziricz prawdziwy
Nie mogę bez niej wytrzymać, chyba się zabiję z miłości

Gość anoalo
Wydaje mi się, że nie ma sensu tak się przejmować. Z tego co zrozumiałam spotkaliście się raz, tak? No więc tak się czasami zdarza, nie łączyło was nic poważnego, być może ta pani miała nagrane inne spotkania i któryś z kandydatów wypadł lepiej? Nie przejmuj się tylko działaj dalej :) mogę polecić nowy portal - http://sexdopary.pl/

Gość gość
Może ta pani ma męża i nagle ruszyło ją sumienie i postanowiła nie być zołzą ;-) To dobrze tylko o niej świadczy :-) Chociaż jedno uratowane małżeństwo :-)

Gość gość
Też tak miałam, pięknie ładnie, spotkanie udane, jakaś babka stara powiedziała że pasujemy do siebie a co się potem okazało???? następne spotkanie było dopiero po 5 latach. Więc to nie kobieta jest skomplikowana tylko facet. Dodam, że nic z tego nie wyszło

Gość gość
Jak raz tylko dzwoniłeś, to czemu się dziwisz, że nie odebrała? Myślisz, że my kobiety nie mamy nic lepszego do roboty niż tylko czekać na Wasz telefon i sprawdzać, czy i kiedy dzwonicie? Też musimy pracować, jeść, załatwiać tysiąc spraw albo się uczymy. Jeszcze potem taki jaśnie pan wielce obrażony, że zadzwonił, a ja nie odebrałam telefonu (bo byłam zajęta i nie miałam jak). Każdy normalny czlowiek dzwoni za jakiś czas jeszcze raz. A raz dzwonią zawsze narcystyczni panowie z ego wybujałym jak stąd do Kamczatki i jeszcze robią pretensje, jak to my ŚMIAŁYŚMY nie odebrać telefonu OD NIEGO. Dla mnie to jasny sygnał, żeby uciekac od takiego typa jak najdalej.