Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariuszKRK

Problem z partnerka

Polecane posty

Gość MariuszKRK

Witam.Mam dwa pytania:Czy jak dziewczyna wkłada sobie coś grubego do cipki w celach masturbacji czy jest możliwość ze ją "rozciągnie" do tego stopnia, że mój penis nie będzie dawał jej rozkoszy,a przy okazji jej cipka mi ? a następne pytanie czy to normalne że chce mi się codziennie seksu a mojej dziewczynie raz na 7/10 dni ? Chciałbym aby wypowiedziała się osoba doświadczona mająca rzeczywiście jakaś wiedzę o tym , Pozdrawiam .

1. nie zozciagnie sobie - kobiety rodza dzieci i ich cipki wracaja w 90-95% do stanu sprzed porodu 2.temperamenty ludzi sie rozne , a w szczegolnosci kobiet i mezczyzn , czsami jest tak , ze tobie chce sie wieczorem a jej rano !!!!

Gość MariuszKRK
Pytam dlatego ,że rozmawiałem z kolegami to opowiadali że znali dziewczyny którym cała ręka wchodzi do cipki ,a jak wsadzają penisa to jak by go nigdzie nie wsadzali, to mnie zaniepokoiło i jak dowiedziałem się, że dziewczyna sobie wkłada coś 2razy grubszego jak mój penis dlatego bałem się ,że ją tak rozciągnie .

Gość gość
w tym okresie kiedy będzie użuwac przedmiotu rególarnie może rozciągnąć, jak przestanie wszystko wróc do normy

Gość gość
współczuje partnerki której nie wystarczasz i musi sobie wkładać coś dwa razy grubszego boże ;////

Gość MariuszKRK
numero duo -jeżeli masz takie techniki ugniatania ciasta, to Ty może idź na forum kulinarne pomagać:) a apropo rozciągniecia to po ile minutach /godzinach cipka powinna wrócić do pierwotnej formy ?

Gość MariuszKRK
Z moim przyrodzeniem ok , partnerka wkłada coś grubego bo po prostu nie ma nic innego wkłada gdy mnie nie ma .

Gość gość
to w takim razie jej tez nie wystarczasz skoro ona ciagle musi cos tam mieć.wspolczuje Ci bardzo k**

Gość gość
gdybys ja zaspokaja to by nic sobie nie wkladala do cipki a ile ty masz lat ze piszesz czy cipka sie rosciagnie i juz tak zostanie dziecko chyba jestes

Gość gość
wklada bo m,nie nie ma a piszeszc ze ona chce sie z toba kochac raz na 7 dni cos tu nie gra

Gość MariuszKRK
No nie ukrywam mam tylko 19 lat wiec moja wiedza jest jeszcze mala ale tam nie zaraz dziecko a dziewczyna robi sobie dobrze bo czasami sie nie spotykamy nawet 3 tyg niestety takie zycie

Gość gość
ale piszesz takie glupoty jak dziecko jesli nawet reka by weszla to myslisz ze cipka zostala by tak rozciagnienta przeciez niekturzy faceci maja duze penisy i wchodza w cipke i co rozciagaja ja i ona juz zostaje luzna

Gość MariuszKRK
Ja nie mialem takiego wyobrazenia ze raz sie cos wlozy i taka zostanie ale jezeli codziennie by wkladala cos duzego to po czasie myslalem ze tak zostanie .A Ty sie tak nie denerwuj :P

Gość MariuszKRK
a wibrator kupie jej nawet duzy jezeli sie nie rozciaga hehe

Gość MariuszKRK
dobra riposta Numero Duo aczkolwiek zastanawiam sie jakim czlowiekiem trzeba byc zeby siedziec przed komputerem i trollowac innych pewnie dzieckiem z gimnazjum bo watpie ze osoby dorosle bawia takie zagrania:)

W którym miejscu Ciebie trolluję? Zadaję pytania i ustosunkowuję się do wypowiedzi. To się nazywa dyskusja, a to, jakbyś nie zauważył, jest forum dyskusyjne, przeznaczone do prowadzenia dyskusji.

Gość MariuszKRK
Przeciez wiesz dobrze jaki kontekst mialem na mysli , a ponadto sa wibratory ktore sie rozciagaja :)