Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupilybyscie kurtke ciazowa za 240zl rodzac w lutym

Polecane posty

Gość gość

I nie planujac wiecej dzieci

Gość gość
kurtke tak, ale do 150 zl

Gość gość
240 nie aż taki majątek można sobie sprawić

Gość gość
tak, bedziesz w niej chodzic cala zime, a potem mozesz sprzedac dalej.

Gość gość
nie, bo sie nie przyda. Tzn przyda sie ale tylko na czas ciazy, wyrzucanie pieniedzy w błosto. Rodzilam tez w lutym :) cala zime przechodzilam w starej kurtce

Gość gość
W starej kurtce juz sie nie dopinam.

Gość gość
a ja sie dopinam i jestem w 9m wlasnie.Wiadomo obcisla jest :) Ale szkoda mi pieniedzy na ciuchy dla kobiet w ciazy.Wolalam kupowac to co po ciazy zalorze np.A tak w pare swetrow sie zmiescilam w bluzki tez ,tylko pare topow i pare legginsow dokupilam.

Gość gość
Ja kupowalam sobie taki normalny plaszczyk odciety pod biustem a jak przymrozilo to zakladalam 2 swetry. Mi bylo szkoda kasy na ciazowa

Gość gość
do 5 miesiaca miescilam sie we wszystko ,potem tylko w tunikowate swetry czy bluzy ,spokojnie mi starczylo na te pozostale 4miesiace.Nie kupowalabym czegos na 4m ,no chyba ze podkoszulki.

Gość gość
Zalezy jakia masz sytuacje finansowa, ja bym nie kupila za tyle na jeden sezon,

Gość wiśnióweczka
W sumie jeszcze październik, pełne 3 m-ce przed Tobą. Jeżeli już się nie dopinasz a wychodzisz dużo to musisz kupić. Myślę, że spokojnie kurtkę ponosisz do wiosny, nie możesz marznąć czy chodzić ściśnięta przez kilka m-cy. Kup taką na jaką Cię stać. Obiektywnie 240 na kurtkę to niewiele, ale oceń sama.

Gość LemonD
To zależy. Ja na przykład miałam w szafie kurtkę z przed kilku lat i akurat miała szerszy fason, że się zapinałam na brzuchu więc problem z głowy ale gdybym nie miała to na pewno bym kupiła. Poza tym zawsze możesz później ją sprzedać na allegro lub koleżance w potrzebie. Jeśli byłaby w idealnym stanie sprzedaż za co najmniej połowę wartości więc nie wyjdzie tak drogo.

Gość gość
ja rodziłam w kwietniu ale brzuch miałam spory juz zimą .. na szczescie kurtke miałam na guziki i je poprostu przesunełam. Będziesz miała więcej wydatków po narodzinach dziecka, lepiej tą kase odłozyc. Chyba ze nie jest to dla ciebie znacząca kwota... no ale wtedy bys nie pytała. Moze uzywki poszukaj albo nie ciązowej tylko wiekszy rozmiar poprostu.

Gość gość
Ja przez poprzednie 2 lata zeszłam z rozmiaru 44 na 38 i mam na szczęście w szafie kurtkę 44 i mam nadzieję, że mi do marca wystarczy. Jak bym musiała kupić, to nie za 240, a za 60 używaną na allegro!!

Gość gość
zalezy jaki, ja moj ciazowy plaszczyk moge nosic i po ciazy tzn tak mi sie wydaje bo ma taki kroj i jest wiazany. Dalam 230 zl a rodze w grudniu

Gość gość
A ja powiem tak kupilam plaszcz na zime taki ocieplany rozmiar 38 (mysle ,ze spokojnie sie zmieszcze jak urodze) i dalam za niego ponad 700 zl.Wisi i czeka az urodze,termin mam na juz:) A na ciazowy szkoda by mi bylo nawet 200zl ,bo to tylko na pare miesiecy.Wiec wszystko zalezy od ciebie.

Gość gość
Ja tez mialam termin na luty dokladnie 28.02 urodzilam 24.01 i nie byla to ciaza wczesniej zagrozona to ze urodze wczesniej okazalo sie 21.01 :) poszukaj bo ja w sklepie z odzieza dla kobiet w ciazy kupilam sliczne plaszczyk za 250-przecena :) wlasnie na ciaze ale pieknie sie prezentuje rowniez teraz a pomimo tego ze w ciazy mialam na plusie 21 kg dzisiaj jedynie 2 kg wiecej albo tyle samo co przed ciaza-waga mi sie wacha ' :)

Gość gość
a moze waHa sie ta waGa ?

Gość gość
Sa kurtki ciazowe w ktorych wpinasz na suwakach klin z przodu. Po ciazy nosisz jako normalna kurtke

Gość livvy
A nie możesz pożyczyć jakiejś większej od kogoś z najbliższych? Mamy na przykład? W końcu ile ją będziesz nosić? Niespełna 3 miesiące.