Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

WSZY

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam was mam kontakt z dziecmi w szkole i panuje tam wszawica na szcz臋艣cie Mnie nie dopad艂o . Kupi艂am dzisiaj w aptece HEDRIN ROZTW脫R 1h my艣licie 偶e to mo偶e zapobiec ? czy co艣 innego musz臋 spr贸bowa膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie nie nie :D nie b臋d臋 przygarnia艂a tego :P dobrze 偶e Mnie nie dopad艂y a czekam na inn膮 odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to napisz nam, co mamy ci napisa膰 - tak b臋dzie pro艣ciej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy ten HEDRIN ROZTW脫R 1h moze zapobiec czy kto艣 go stosowa艂 czy jest dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madora 1
Z swego do艣wiadczenia wiem,偶e farbowanych w艂os贸w nie lubi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w艂osy farbowa艂am tydzie艅 temu oby Mnie to dziadostwo nie dopad艂o ;/ najgorsze jest to 偶e w szkole wiedz膮 kto je roznosi a nic z tym nie robi膮 tragedia ... a raz w tygodniu jest sprawdzanie dzieciom g艂贸w a nigdy nie ma tej dziewczynki co prawdopodobnie roznosi wszy skandal !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
raz w tygodniu jest sprawdzanie dzieciom g艂贸w a nigdy nie ma tej dziewczynki co prawdopodobnie roznosi wszy skandal !! xxxxxxxxxxxxxx skoro jej nigdy nie ma to jak roznosi???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie to 偶e nigdy, nie ma jej wtedy kiedy s膮 dzieciom g艂owy sprawdzane czyli w pi膮tek by艂y dawane sugestie 偶eby kto艣 jej sprawdzi艂 w inny dzie艅 ale na razie maj膮 to gdzie艣 chyba do p贸ki mojej jakiej艣 kole偶anki nauczycielki to nie dopadnie albo Pani Dyrektor to mo偶e w ko艅cu co艣 z tym zrobi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ci powiem sprawdzony spos贸b "do艣wiadczonej "nauczycielki. Kup p艂yn na komary i kleszcze z DDT i stosuj, jak na komary,weszki bed膮 m贸wi膰 fuj ta to capi tej nie chcemy.Jak mamy w szkole wszawic臋 to kupuj臋 taki na kleszcze firmy Bros,tani i ma to ddt . i spoko jest.

Udost臋pnij ten post

moja c贸rka to z艂apa艂a w szkole,a ma d艂ugie falowane w艂osy. Ile偶 to 偶ona z tym walczy艂a. Na gnidy ocet. Na wszy. Preparat na muchy. On jest bezwonny dla cz艂owieka. Ale skuteczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedz duzo czosnku, cebuli, szczypioru itd nie jedz cukru, wszy bardzo lubia s艂odka krew, a nie znosza przypraw, czonsku itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no jak juz sie z艂apie to trzeba si臋 ratowa膰,ale ten bros z ddt to powoduje 偶e si臋 wszy nie 艂aduj膮 na tak膮 osob臋 jednego roku to z艂apa艂y dzieci przed komuni膮 i tyle co dziewczynk膮 matki w艂osy na komunie zapuszcza艂y to musia艂y obci膮膰,moja si臋 uratowa艂a zbieg okoliczno艣ci bo mieszkamy tak 偶e do szko艂y c贸rka idzie przez las a w maju te meszki gryz艂y od rana,to sie rano pryskala tym brosem i wszy te偶 odstraszy艂o,a potem w aptece mi potwierdzila babka 偶e te偶 to tak samo na wszy dzia艂a jak na kleszcze,meszki,komary,tylko musi by膰 z ddt wi臋c ten bros bo off tego nie ma...chyba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ooo dzi臋ki wypr贸buje na pewno no akurat w mojej grupie dzieciaczki nie maj膮 wsz贸w bo Ja pracuje z przedszkolakami ale zawsze kt贸re艣 mo偶e za艂apie w domu lub na 艣wietlicy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 silentt
Dobrym wynalazkiem wed艂ug mnie s膮 gumki Cichowsza. Nie rzucaj膮 si臋 w oczy, nie s膮 pe艂ne chemii jak r贸偶ne preparaty na wszy, a widz臋 po przyk艂adzie swojej c贸rki 偶e dzia艂aj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wero1987
Polecam CichoWsza, proste ale skuteczne rozwi膮zanie na wszy, wpina si臋 te gumki we w艂osy i gotowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrym rozwi膮zaniem by艂y Cichowsza u nas w domu, skutecznie chroni膮 i przy okazji nikt mi dziecka palcami nie wytyka, bo gumki niczym si臋 od zwyk艂ych nie r贸偶ni膮 je艣li chodzi o wygl膮d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wolszczakkkk
Zdecydowa艂am si臋 na Cichowsza czyli gumki ochronne do w艂os贸w i p贸ki co faktycznie chroni膮 mi dziecko dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Radz膮 sobie z wszami gumki CichoWsza odkad corce je we wlosy zaczelam wpinac odt膮t ju偶 nasze problemy si臋 skonczyly....w koncu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi si臋 sprawdzaj膮, a w艂a艣ciwie mojej c贸rce gumeczki do w艂os贸w CichoWsza, polska marka, wystarcza takie opakowanie na kilkana艣cie tygodni, tak偶e cz艂owiek przez d艂u偶szy czas ma 艣wi臋ty spok贸j 偶e nie wydarzy si臋 nic z艂ego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie osobi艣cie Cichowsza jest najlepszym rozwi膮zaniem 偶eby si臋 jako艣 ochroni膰 przed wszami. Wystarczy takie gumki upi膮膰 na g艂owie tak jak zazwyczaj upina si臋 dziecku fryzur臋 przed wyj艣ciem do szko艂y i tyle. Nie ma tu nak艂adania jaki艣 krem贸w olejk贸w czy innych od偶ywek we w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
perfidna reklama w tym w膮tku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rytwanka
Te偶 tak my艣l臋, bo stosowali艣my i nic a parasidose po jednym podej艣ciu pozby艂 si臋 problemu. Zwyk艂y z apteki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amanda
Dnia 27.09.2018 o 17:30, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Dla mnie osobi艣cie Cichowsza jest najlepszym rozwi膮zaniem 偶eby si臋 jako艣 ochroni膰 przed wszami. Wystarczy takie gumki upi膮膰 na g艂owie tak jak zazwyczaj upina si臋 dziecku fryzur臋 przed wyj艣ciem do szko艂y i tyle. Nie ma tu nak艂adania jaki艣 krem贸w olejk贸w czy innych od偶ywek we w艂osy.

To prawda 偶e CichoWsza w przeciwie艅stwie do innych metod na wszy nie szkodzi, nie podra偶nia sk贸ry.

Udost臋pnij ten post