Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iris01

Od tygodnia boli mnie glowa

Polecane posty

Gość Iris01

Witam, mam pewien problem zdrowotny a mianowicie: Od jakiegos tygodnia boli mnie głowa, nie mam w ogóle na nic siły, boli mnie całe ciało-jestem zdrętwiała, ciągle śpie i nie wysypiam się. Czuje, ze zaraz zasłabnę...Jest mi duszno. Czuje poprostu,że zaraz umrę, boli mnie każda tkanka plus jestem śmiertelnie zmęczona. Nie mam siły nawet dłoni cisnąć bo boli. Nie miałam siły nawet posprzatać w domu. Dzisiaj mierzyłam sobie ciśnienie i wyszło mi 99/77 i 59 uderzen serca. Czy przypuszczacie moze czym to jest spowodowane,moze ktos ma podobnie... albo czy wiecie co powinnam z tym zrobic? Ewnentualnie jakie badania wykonac itp. Z góry dziękuję za pomoc ;)

Gość gość
Szkoda, że jeszcze nikt nie odpowiedział, mam podobny problem do Twojego, prawie to samo co opisujesz. Może ktoś pomoże, zastanawiam się co ze sobą zrobić, bo już nie mam siły :( Co to może być?

Gość Bashmi
A nie prościej by było pójść do lekarza? Wiele chorób daje takie objawy. Iris, masz za niskie ciśnienie i tętno.

Gość gość
Bez przesady,cisnienie ma dobre. Zrób sobie badanie tsh na tarczyce,mofologie , ob na poczatek

Gość Blooondynka
Noo, po prostu książkowe :/ Jeśli przedtem miała znacznie wyższe, to może być objaw choroby.

Gość gość
ja tak mam przy przesileniu