Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gb_Udwoł

Poniosło mnie po alkoholu całowałam się z gościem którego poznałam

Polecane posty

Gość gość
Mysle ze teraz na imprezach to wiekszosc jest napruta tylko niektorzy maja mocniejsze glowy i nie widac po nich.

Gość gość
Skąd wiesz czego od ciebie chciał. Może też tylko przychodzi na disco się zabawić, pomacać i przelizać się z jakąś dzierlatką i wrócić do domu. Składał Ci jakiś propozycje, czy jak? Do siebie zapraszał? Po czym wnosisz że od razu coś od ciebie chciał?>

Gość gość
Niemoralne to jakies co piszecie.

Gość gość
nie było żadne disco, impreza otwarta niezrzeszona na świeżym powietrzu

Gość gość
a wiesz z pocalunkiem jest jak z zelaskiem zalaczasz u gory,a grzeje od spodu....

Gość gość
ja jestem wyprana z takich uczuć... muszę coś ze sobą zrobić, bo ze mną jest coś nie tak

Gość gość
ja, co prawda po alkoholu, ale mało wstawiona byłam, też się zapędziłam trochę, a poznałam faceta maks 2 godziny wcześniej. a naprawdę było gorąco. a teraz żałuje, że nie pozwoliłam jemu (i sobie) na coś więcej, bo i tak mam wyrzuty sumienia, że to zrobiłam, a tak to miałabym chociaż wyrzuty sumienia, że poszłam na całość. bo facet był dobry ;p

Gość gość
w sumie 2 kolegów i koleżanka zostawili mnie z nim i sobie poszli, a teraz ten jeden mnie szykanuje i chce wszystkim opowiadac i przy ludziach do mnie mówi "jak tam było.. gorąco. ja wiem co sie tam działo, no pochwal się"... chyba wrócił i podglądał, on byłby do tego zdolny... co najgorsze boje sie że wszystkim rozpowie, boje się że dotrze to do gości na którego lecę :(