Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie do kobiet doswiadczonych ... Otoz jestem w 10 tygodniu ciazy . do 9 tygodnia mialam nie ustanne mdlosci i bole brzucha...teraz mdlosci juz znikaja czasem czuje odtracenie do jedzenia a brzuch boli mnie wieczorami az do rana. tak przez caly dzien jest ok . piersi na przemian czasem bardzo bola czasem tylko przy mocniejszym dotknieciu poza tym mam caly czas ta wydzieline z pochwy ... nie jakies straszne ilosci ale jednak jest nie zdarzylam zauwazyc krwi itp. martwie sie poniewaz wszystko ustepuje juz sie przyzwyczailam do bolu co bylo dla mnie oznaka ze z malenstwem wszystko ok. Teraz czy aby napewno jest ok ? Gdy wszystko powoli ustepuje w 10 tyg?

Gość gość
Ja do 10 tygodnia też miałam bóle od wieczora do rana. Spytałam się ginekolog czy to jest naturalne powiedział mi, że tak bo wszystko się rozciąga i rozwija.

Gość gość
A co di nieustannych mdłości to lekarz uspokajal mnie że po 3 miesiącu minie jestem w 23 tygodniu ciąży i nadal występują.

Gość gość
ja wlasnie bede zaczynac 3 miesiac i problem w tym ze mdlosci i bole mijaja ...dlatego sie boje