Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STOLIK EDUKACYJNY_który polecacie

Polecane posty

Gość gość

Macie stoliki edukacyjne? Polecacie jakiś konkretny? Oglądam w necie, czytam, nie mogę się zdecydowac.. __ Moje dziekco (9m) uwielbia wszystko, co wydaje dźwięki, co gra, w co możńa uderzać...ma pchacz Smily, gdzie jest "pianinko" oraz "drobiazgi" do ćwiczenia sprawności manualnej paluszków, ma pianinko z normalną klawiaturą (1,5 czy 2 oktawy nie pamiętam) i melodyjkami, dżwiękami zwierząt, 3 książeczki dźwiękowe, bębenek, kąpielowe bongosy (chyba ulubiona zabawka muzyczna), taki samochodzik "grająca lodziarnia". Ostatnio lubi też wszelkie zabawki, z dziurkami, coś do przesuwania, kręcenia.. ćwiczy swoje palce zawzięcie. Poza tym on nic od 2 miesięcy nie chce robić tylko stać, więc stolik będzie najlepszy... tylko jaki? W necie jest tyle rodzajów.. każdy coś ma ciekawego, każdy na fotce wygląda interesująco. Macie coś sprawdzonego?

Gość gość
żaden, badziewie...

Gość gość
jakie badziewie? Dziecko bardzo ładnie bawi się przy pchaczu.. otwiera i zamyka "książeczkę", przesuwa przyciski.. obraca koraliki czy co to tam jest... Na pewno będzie zainteresowane.. chyba wiem, co interesuje moje dziecko.. Tylko chcę kupić coś sprawdzonego.

Gość gość
a ja Ci polecam zwykły mały stolik - kupiłam w ikei za 19 zł - i na nim można poustawiac zabawki, grajki, kredki, mazaki, kartki kolorowe itp - przyda się na trochę :)

Gość gość
potem dziecko moze przy takim jeść, pisac, rysować, oglądać książeczki ...a stolik grający może sie np nie spodobac dziecku , wiecie co nam się podoba to im nie zawsze :) tutaj możesz pokombinować

ja nie polecam kupilismy a dziecko omijalo szeroookim lukiem u nas bardziej sprawdzilo sie krzeselko uczydelko a stolik zwykly i tam swoje graty ustawial i ustawia nadal a tamtem stolik gracil obecnie stoi w piwnicy..:/

Gość gość
pisaki dla 9 miesięcznego dziecka.. nie dziękuję.. Synek ostatnio dorwał się do długopisu i wymazał sobie twarz, kredki będzie zjadał.. Zabawki porozrzuca... zresztą tak to się może bawić w krzesełku do karmienia albo przy ławie musi być coś co gra i wydaje dźwięki (inne zabawki go raczej nie interesują), coś się obraca, czymś można poruszać, kręcić. ale to jest przymocowane do czegoś.. więc teraz potrzebuję stolika edukacyjnego... ;) pytam, który ktoś poleca.. a nie czy go kupować..

Gość gość
nie poleca, drogie to i głupie.

Gość gość
Jako młoda mama nie wiedziałam co wybrać, więc poradziłam się siostry. Doradziła mi stolik ze stronki allinside.pl, więc kupiłam tam i jestem zadowolona ze swojego zakupu. Do tego mogłam pozwolić sobie (ze względów finansowych) na zakup dużooo zabawek