Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból prawego jajnika i pachwiny 18 tydzien ciazy

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, wczoraj mialam wizyte u lekarza, wszystko w porzadku bylo. Wrocilam do domu, po drodze zrobilam zakupy i od wczoraj pobolewa mnie prawy jajnik. Czasami mocniej zakluje, czasem slabiej. Do tego pobolewa mnie w pachwinie prawej. Dzwonilam do lekarza nie ma go dzisiaj i w sumie nie wiem co robic. Moze to wiezadla sie naciagaja? mialyscie podobnie? co robic???

Gość gość
Mnie tez bolała prawa pachwina,ale znacznie później,koniecznie zgłoś to lekarzowi,szczególnie ten jajnik

Gość gość
to w ciąży normalne!

Gość gość
Mialam ten bol w 20 tygodniu po prawej stronie. Pojecham na izbe. W sumie niepotrzebnie. Na jakiekolwiek bole kaza brac Nospe jak to nie pomaga dopiero nalezy isc na pogotowie. Lekarz mnie zdbada i wlasnie chodzilo o te wiezadla.

Gość gość
dziekuje uspokoilam sie. Wczesniej bylam w szpitalu na nadcisnienie i akurat wtedy strasznie rwalo mnie krocze i tez pachwiny. No i lekarz powiedzial ze to wiezadla sie rozciagaja. Wiec mysle ze to jest to samo teraz. Nie mam goraczki, wydzieliny ani nic innego mi sie nie dzieje.

Gość gość
Ja tak miałam w 19 tyg myslala,m ze wiezadlaz sie rozciasgajs niestety szyjka sieskracala

Gość mmmm25
ja tak miałam od początku ciąży aż do 20 tygodnia, wiązadła się rozciągały mimo że to jest już druga ciążą a w pierwszej nic takiego się nie działo, a teraz jestem w 28 tyg i jest wszystko ok

mysle ze szyjka mi sie raczej nie skraca, wczoraj mnie lekarka badala i by chyba to widziala:) to pewnie te pieprzone wiezadla. A tak pozatym to musze bardziej sie oszczedzac.