Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pije kawe i mysle

Przeraża mnie co ludzie jedzą

Polecane posty

Gość gość
Nie przeraża Was to? x x nie przeraza mnie to, co autorka podaje, czyli chleb z masłem, ziemniaki, czy kotelt na tłuszczu to tradycyjne polskie potrawy, jedzone od dzieicioleci. Wszyscy to jedli kiedys i grubi ni e byli. Problem chyba lezy z tym, ile sie je.

Gość gość
jagoda a mięso z kotów też jesz? może dlatego je topisz.... ekologiczne, swojskie...

Gość gość
a co złego jest w pierogach czy kotlecie zrobionym w domu????

Gość gość
Sama nie jem śmieci i nie podaję rodzinie, parówki poniżej 80% mięsa, x x a co do miesa to kazdy lekarz ci powie, ze jest b niedrowe, i ze lepiej je ograniczac- troche niestety trzeba go jesc, chyba ze sie zastapi rybami. Parówki o mniejszej zawartosci meisa maja poprostu wiecej wody, wiec sa zdrowsze... :p Dawno temu,ludzie mieso jedli tylko od swieta, a na co dzien jedli własnie pierogi, kluzki, placki, byli zdrowi i szczupli bo jesli nie za duzo

Gość gość
jagoda za robotę byś się w końcu wzięła.

Parówki o mniejszej zawartosci meisa maja poprostu wiecej wody, wiec sa zdrowsze.." . . O rany :( bez komentarza

Gość gość
a mnie coraz bardziej przeraza, jak ludzie coraz bardziej wpierdalaja sie w nie swoje sprawy... Place podatki na sluzbe zdrowia, wiec sie ode mnie odp*****l co ja zre...

Gość gość
w zyciu bym nie wziela do ust takiego miesa prosto od swinki zabitej na wsi bleee!!!!!!!! smierdzi tak ze szok ochyda :/

Gość gość
ty wyzej chyba oHyda :)

Gość gość
to jest pikus,ale jak widze co ładuja do koszy w sklepie?masakra!same gotowce ,chemia mniam mniam.najgorsze,ze to jedza maluchy ,a później wyrok rak itp

Gość gość
ludzie od wiekow umieraja na raka a wy sie uczepilyscie tego jedzenia jak glupie.

Gość gość
bo jedzenie to podstawa, trafia bezpośrednio do organizmu ludzkiego

Gość gość
podstawa jest powietrze ,woda i jedzenie a to wszystko jest koszmarnie zanieczyszczone.

Gość gość
powiem szczerze - nie jem od zawsze tych rzeczy, ktore wymienia autorka, chipsow, smieci, cukierków, frytek,coli, slodzonej herbaty, smazenin, masla prawie wcale - i cholera zawsze mam nadwage. A kolezanak obzera sie ty wszytkim i jest chuda, jednak geny maja znaczenie, jak czytam porady ze schudne iles tam, jak odstawie np slodzenie herbaty ( ktorej w zyciu nie slodzilam) to sie wsciekam. Patzre, jak chudzi ludzire kupuja sobie torty, ciacha - i nic im!

Gość gość
też uważam, że kawałek kotleta z ziemniakami i jakąś surówką czy gotowanymi warzywami to super obiad i przede wszystkim bardzo syty.