Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwacja

baby są strasznie głupie

Polecane posty

Moorland-Szczerze, to skojarzyłem pewne fakty z twoich wypowiedzi i wyszło mi że prawdopodobnie jestes już mężatką. w sumie nic by w tym dziwnego nie było, przykładowo to Rokkk już ma nawet dziecko z księdzem.

w sumie i tak się nie przyznasz. Kiedyś się przyznałaś, coś była gadka o sukni ślubnej czy coś takiego, a ty powiedziałaś że "już za późno', czyli odebrłem to że już jestes po ślubie. Ale pewnie i tak się nie przyznasz. Ogólnie pasowało by to, bo udzielałaś się kiedyś w każdym temacie dotyczace sukien ślubnych, wesel ślubów, zaporszeń itp.

Gość Alcja Donnikova
autor sam sobie szuka takich idiotek, jakie opisuje, a potem uznaje się za mądrego - dobre, uśmiałam się :D

nie jestem po ślubie, a pasuje dlatego, że powoli zaczynam planować, więc całkiem sensowne, że się tym interesuję ;)

Moorland-Po cholere ci ślub, skoro cię bzyka? Bezsensu, przecież wy już dawno żyjecie jak mąż i żona...

Moorland-Bo to kosztuje, bo to wymaga dużo zachodu, bo to po prostu bezsensu w twoim przypadku. Chyba że po prostu jest ci to potrzebne do konfortu psychicznego, bo baby mają nieźle nawalone pod deklem.

to nie tylko mój kaprys, mój partner też chciałby wziąć ślub. Poza tym fajnie jest czasem wydać pieniądze na coś co chcesz, a nie potrzebujesz.

taaa...takie niezdrowe zainteresowanie moim facetem, moim łóżkiem i potencjalnym małżeństwem.

Gość gość
i nasluc***a jak lozko w nocy chodzi :D