Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość

Byłam 2 tygodnie temu u lekarza ginekologa, jajniki z drobnymi pęcherzykami, endometrium 5 mm. Biorę cały czas metformax- w niedzielę i poniedziałek tylko nie wzięłam (skończyłam jedno opakowanie, a nie mogłam znaleźć następnego). W sobotę przed śniadaniem zemdliło mnie, następnie miałam straszną ochotę na kapustę kwaszoną. Po południu w sklepie miałam ochotę na frankfurterki- gdzie zwykle ich nie kupuję. Poza tym obiad mi inaczej smakuje ( miałam tak w pierwszej ciąży). Wczoraj wieczorem z głodu też mnie zemdliło. Czy to mogą być objawy ciąży, czy to po metformaxie tak się dziwnie czuję?

Gość gość
jeśli nie było pecherzyka, a endometrium było tak mizerne, to owulacji równiez raczej nie było, poza tym Twoje zachcianki to albo efekt leku albo bujna wyobraznia, bo napewno nie ciąża

Gość gość
z pewnością nie bujna wyobraźnia, bo naprawdę czuję się bardzo podobnie jak w pierwszej ciąży. Ale chyba to jednak działanie leku :-(. Zresztą wszystko się jutro okaże na wizycie

Gość gość
@ mam dostać w środę, dzisiaj bolą mnie (.)(.) jak nigdy i pewnie znając życie to hormony mi szaleją, a też bym chciała być w ciąży :( Trzymam kciuki za Ciebie!

Gość gość
Dzięki, a ja trzymam kciuki za Ciebie! W końcu kiedyś się uda!