Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaci faceci nie powinni byc zbyt uprzejmi dla kobiet

Polecane posty

Gość gość
Jasne tylko kobiety maja miec zasady, jestes przebrana baba i tyle, wybielasz facetow jak mozesz, wez k***a wychowaj swojego mezz zeby byl moralny

Gość gość
a może podpowiesz mi, jak sobie radzić z rozmyślaniem? nie wiem, co ze sobą zrobić przez tego debila;(

Gość gość
To po ślubie mają być nieuprzejmi? Weźcie wszystkie duże młotki i walnijcie się po tych durnych łbach. Uprzejmość to normalne zachowanie, a nie podryw. Jak dla którejś fakt, że facet jest miły już oznacza podryw, to nie wiem, chyba się w oborze wychowała. Jak mężczyźni są dla was uprzejmi to fajnie, tak właśnie powinno być, to się nazywa szacunek dla drugiego człowieka. Co, to jak ja się uśmiechnę do żonatego to też znaczy, że chcę z nim iśc do łóżka? Czy raczej że mam dobry humor i jestem uprzejma?

Gość gość
to po co rozmyślasz i się gnębisz? napisz do gościa sms z propozycją spotkania al.e też takiego dwuznacznego :) czasem fajnie jest poflirtować.

Gość gość
autorka pisze o byciu "zbyt uprzejmym", a nie uprzejmym. ja mam na myśli faceta, który daje mi do zrozumienia "niewinnymi" uwagami, że jest zainteresowany... a potem mam spieprzony humor

Gość gość
jak to ta osoba od autobusu to napisz: Na szczęście zdążyłam na autobus :) było bardzo miło i mam nadzieję, że niebawem znowu Pana zobaczę.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Jasne tylko kobiety maja miec zasady" żaden żonaty by was nie zdołał uwieść i to wam nie po drodze :D "watek jest o tym ze oni subtelnie manipuluja emocjami czyniac takie dwuznaczne aluzje przez ktore zaczynamy rozmyslac i tracic czas na p*****ly" szkoda że tylko dla żonatych tracicie głowy :o :o

Gość gość
Zbyt uprzejmi, zbyt troskliwi i dwuznaczni

Gość gość
mi nie jest fajnie; w d***e mam flirtowanie z żonatym facetem i czuję się po prostu zmanipulowana:/

Gość gość
To ty zmanipuluj jego. Będzie 1:0, pamiętaj, w końcu ty masz go w garści!

Gość gość
Tez sie tak czuje, moze n a poczatku bylo to zabawne ale za kogo on sie k***a uwaza? To przypomina mentalny g***t. Tak jakby mu sie wydawalo ze wszystkomu wolno. A ty znawca nie jestes nawet transwescyta, ty jestes baba

Gość gość
może macie za duże parcie na byciu od razu w związku i zwykły flirt z fajnym obcym facetem Was tak frustruje?

Gość gość
To juz jest przemoc psychiczna nie flirt. Zwykly g****iciel slowny. To brak szacunku do mnie.

Gość gość
zapewne mam za duże parcie. ale to go nie usprawiedliwia

e tam wy tak to po prostu przedstawiacie znowu po to by się wybielić :o :o :o kobieta to mistrzyni manipulacji

Gość Gosciowa
Wiesz co, powiem Ci tak. On Cię strasznie kręci i dlatego tak to przeżywasz. Gdyby on był wolny cieszyłabyś się z tych słów , prawda? Ale niestety nie jest. Weź pod uwagę jednak, że życie bywa przewrotne i z własnego doświadczenia ci powiem, że każda nowa znajomość się opłaca i kiedyś może się przydać. Może nie będzie twoim mężęm, ale będzie twoim ... kochankiem, przyjacielem, pracodawcą, osobą która pomoże ci w potrzebie itp. itd. Interpretacja dowolna. Więc nie frustruj się tak tylko wrzuć na luz, i rozmawiaj z nim normalnie w jego flirciarskim stylu.

Gość gość
W manipulacji to mistrzami sa faceci. Nie kobiety, kobiety nie manipuluja ludzmi na ktorych im zalezy

Gość gość
Pewnie masz racje Gosciowa, ale jak go wykorzystac, nie potrafie?

nie oszukuj że kobiety nie ranią bo wy się kierujecie tylko swoimi korzyściami, powyżej piękna rada od kobiety "Może nie będzie twoim mężęm, ale będzie twoim ... kochankiem, przyjacielem, pracodawcą, osobą która pomoże ci w potrzebie itp. itd." my was zdradzamy bo wszystkie jesteście niemoralne i co się wami będziemy przejmować

Gość gość
Nie kręci mnie strasznie. Najbardziej jestem wkurzona tym, że się okazało, że nie jestem dla niego ważna, że on tak po prostu traktuje kobiety... uwodzi, a potem jest zdziwiony

Gość Gosciowa
Znawca obrzydliwości kobiet, i dlatego jesteś sam prawda?

Gość gość
Ostatnio PRZY MNIE faworyzował inną babkę, notabene też nie własną żonę. myślałam, że mnie szlag trafi na miejscu:(

Gość gość
Ten moj tez wyglada na takiego dla ktorego to chleb powszedni i ze nie jestem jedyna ofiara jego gierek

Gość Gosciowa
No to jak Cię nie kręci to ja już nic nie rozumiem. Nie przejmuj się tym i zbywaj jego zaczepki uśmiechem. A jak cię wkurza, ze on jest babiarzem to nie twój problem tylko jego żony.

twój przytyk oznacza tylko tyle że wolisz żonatego r****cza niż kogoś kto się was brzydzi choćby dotknąć odkąd zrozumiał że kobiety są niemoralne

Ostatnio PRZY MNIE faworyzował inną babkę, notabene też nie własną żonę. myślałam, że mnie szlag trafi na miejscu bo ci baba ukradła obcego chłopa :D :D :D :D :D :D :D

ta od tego faceta-podrywacza - ty jesteś pewna, że on faworyzuje, czy nie potrafisz po prostu odróżnić takiego stylu bycia od podrywu?