Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaci faceci nie powinni byc zbyt uprzejmi dla kobiet

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie flirty dużo znaczą, bo od flirtów wszystko się zaczyna. Wszystkie moje związki zaczęly się od flirtów- ten z żonatym też :)

to, że dla ciebie dużo znaczą nie przekłada się na innych. Są ludzie którzy bez większego problemu podpuszczają innych, a potem mogą ich nawet na ulicy nie rozpoznać.

to, że dla ciebie dużo znaczą nie przekłada się na innych. Są ludzie którzy bez większego problemu podpuszczają innych, a potem mogą ich nawet na ulicy nie rozpoznać.

Gość gość
To nie styl bycia to bezczelne rwanie

Gość gość
Jestem kokietką, lubię flirtować, ale na tym się kończy. :P

Gość gość
mówię Ci, że piszemy o tym samym facecie:)

Gość gość
Dla niego też musiał znaczyć, skoro zaczął flirtować aby być ze mną. Sam mi to powiedział.

Gość gość
Takich facetow jest od groma, co trzeci zonaty tak ma

Gość gość
możliwe, że nie potrafię odróżnić. dlatego nie powinien w ogóle takich gadek uskuteczniać. teraz mam wq**a, ale to moja wina i teraz to ja mam problem, jak się go pozbyć z głowy;( co gorsza, jestem skazana na spotykanie się z nim;(

Gość gość
Ludzie, po co taki raban. Facet flirtuje i dobrze. Flirt to żadne podpuszczanie , to gra słów, zazwyczaj do osób które się podobają. Może ztego coś być, ale wcale nie musi. I to od Was kobietki teraz zależy czy będzie czy też nie będzie.

Gość gość
jestem bardzo wrażliwa i głodna miłości, dlatego lecę jak ćma do ognia i spalam sobie skrzydełka;( ale co to może obchodzić takiego sq*****a

Gość gość
Ja jestem slaba, czasem mysle ze chcialavym seksu z nim

Gość gość
Tak serio: czy jeśli żonaty pyta mnie na żarty: kochasz mnie jeszcze? to flirt czy robi sobie ze mnie jaja?

po prostu nie pałaj uczuciem do każdego kto jest miły. Trochę głupio się przyznać, ale mój partner taki jest. Po prostu trzeba umieć rozróżnić kiedy ktoś "słodzi" czy flirtuje od tak, dla zabawy, dla poprawy humoru, a kiedy naprawdę coś jest na rzeczy.

Gość gość
Dokladnie, tez mam glod milosci a taki cwaniak kombinuje jak mnie zlamac i postawic na swoim.

czyli dla Was sygnał: "podobasz mi się" nie różni sie niczym od: "pójdzemy do łóżka, zostawię dla Ciebie żonę, chcę mieć z Tobą dzieci"? macie jakieś zaburzenia komunikacji?

Gość gość
teraz muszę wyjść, może wieczorem wpadnę na wątek i zobaczę, czy coś mi poradzicie. pa.

Gość gość
brokeninside87 właśnie się zorientowałam, że jak tu ktoś pisze "facet tak myśli" to znaczy w rzeczywistości "tak mi powiedział o Boże, to może tak nie myślał. W każdym razie zaczął ze mną flirtować i jesteśmy teraz razem. Nie wiem co to za różnica czy myślał wtedy, ze razem będziemy czy też nie myślał, ale teraz to powiedział i jesteśmy razem.

Gość gość
Ha ha a ja tam lubię żartować ,flirtować z kolegą przynajmniej jest wesoło :))

Gość gość
dla mnie komunikat "podobasz mi się, tęsknię, kiedy cię nie widzę, itp." jest raczej jasny. Szkoda, że przedtem nie było komunikatu "jestem żonaty/zaręczony/d****arzem" (niepotrzebne skreślić)

Gość gość
A właśnie dla mnie hasło faceta: Podobasz mi się, znaczy że pociągam go fizycznie i chciałby iśc ze mną do łóżka. I nigdy się akurat nie pomyliłam.

Gość gość
Ja juz nie wiem czy chce go na meza czy tylko chce zeby mnie zerznal :)

to zależy od osoby, niektórzy mówią takie rzeczy żeby zobaczyć reakcję. Naprawdę znam takich ludzi.

aha, myślałam, że to ja jestem upośledzona społecznie. czyli jak jesteście w związku i ktoś inny Wam się podoba, to osoba w związku staje się dla Was ciężarem? nie rozumiem tego, mi się podoba milion facetów i z milionem mogę flirtować - czyli jestem d****ą? bigamistką? ja p******ę, ale chaos:D

Gość gość
A właśnie dla mnie hasło faceta: Podobasz mi się, znaczy że pociągam go fizycznie i chciałby iśc ze mną do łóżka. I nigdy się akurat nie pomyliłam.

czyli żonaci flirciarze trzepią Wam cipki aż miło, a Wy potem jęczycie - i tak powstała kafe?:D to tak jakbym powiedziała do kogoś cześć, jak leci? a on by mi opowiedział całe swoje życie i problemy i poprosił o pomoc w 3 sprawach skoro jestem tak zaangażowana:D