Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce być gdzie oni

w jakich sklepach bogaci robią zakupy spożywcze

Polecane posty

Gość chce być gdzie oni

jw

Gość gość
Heh dobre pytanie ,nie wiem a jeżeli interesuje cię gdzie klasa średnia robi zakupy,to ja we frisco

Gość gość
bogatym służba robi zakupy

Gość gość
ja jestem dość bogata, zakupy robię,gdzie mi wygodnie, najczęściej w Piotrze i Pawle

Gość bogata kafeterianka
nie robie zakupow. jadam tylko w restauracjach i mam zamowiony catering

Gość gość
Bogaci w brew pozorom nie są rozrzutni, my mamy sporo pieniędzy a i tak jeździmy tam gdzie promocje.Oszczędzając na jednym stać nas na drugie.Tzn zaoszczędzę na spożywczym i kupuję dobre whisky :)

Gość gość
chyba tam gdzie wszyscy :D, ja sporo zamawiam przez internet, chociażby we wspomnianym frisco, nie trzeba stać w kolejkach i ma się zakupy pod nos przywiezione :D

Gość gość
W piątek kupiłam on line większość zakupów, min. rybę, grzyby suszone, wina. Wszystko potarło do mnie świeże.

Gość Biedronka30852
Bogaci mają gosposię od zakupów i pewnie szukają samych produktów bio, ale w tym frisco też w sumie mają takie ekologiczne produkty, więc warto zajrzeć.

Gość Zajęty
Zamawiają dostawy. W sumie nie tylko bogaci ale zwykli, zajęci ludzie w dużych miastach. Nie każdy ma czas siłę czy ochotę na stanie w kolejkach i dźwiganie zakupów. Naprawdę bogaci mają służbę od takich rzeczy i kucharza. Mogą nawet nie wiedzieć gdzie on się zaopatruje w produkty.

Gość gość
bogaci to pojecie wzgledne

Gość gość
A od kiedy Alma czy Piotr i Pawel to sklepy dla bogaczy?Zanim cos napiszecie to pomyslcie chociaz dwa razy.

Gość amaq1
Nie wiem w jakich sklepach, również wydaje mi się to dość niezależna kwestia, bo w Polsce są różne półki zarobku, w Warszawie ktoś kto zarabia 2 tysiące może być biedny, a ten co w Katowicach zarobi 2 tys będzie bogaty. Jeżeli chodzi o zakupy to ja proponuje wam zobaczyć ofertę https://netto.pl/ , fajne szybkie i tanie sklepy, pełna oferta na majówkę oraz z zdrową żywnoscią.

Gość gość
Alma XD kilo wędliny za 80 zl, masakra

Gość gość
Biedny, bo ograniczony umysłowo, założył ten temat :(. x Nie jest ważne gdzie kupują bogaci, ale co. Prawdą jest też, że często w ich domu, zakupy spożywcze wykonuje gosposia. To zwykła oszczędność czasu. Jak zrobią interesującą promocję, to podejdź podczas otwarcia do Lidla i zobacz jakie auta parkują wtedy na jego parkingu. Wg ciebie to będą w większości bogacze :P.

Gość gość
amaq1 dziś Już kiedyś doświadczyłem, że NETTO nawet w centrali zatrudnia nieodpowiedzialnych idiotów. Teraz widzę, że zrobili nabór półgłówków na spamerów :P. Bogaty z pensją 2tys w Katowicach :P... Ty nawet jak na półgłówka jesteś wybitnie głupi ;D.

Gość gość
alma już nie istnieje

Gość gość
gość dziś Akurat 80zł/kg to nie jest szokująca cena za wysokiej klasy wędliny. Nawet zwykła Sucha Krakowska kosztuje przecież 35...40zł/kg.

Gość Gość

Ja ostatnio robię zakupy w nowej polskiej sieci BACÓWKA TOWARY TRADYCYJNE. Wysokiej jakości produkty, wysoki standard wystroju wnętrz, brak kolejek i zawsze wszystko świeże. Mała sieć, ale widać, że stawiają na jakość, bo co chwila ich oferta się poszerza o nowe produkty.