Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

partner starszy o 13 lat

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 27 lat. mój partner ma 40. jesteśmy ze sobą niecałe 3 lata. ostatnio mój partner chyba nie ma ochoty na seks... mówi mi, że jestem atrakcyjna, piękna, że jestem jego najlepszą partnerką seksualną i najbardziej kochaną dziewczyną jaką miał. problem w tym, że ja chciałabym kochać się częściej. w zeszłym miesiącu kochaliśmy się 4 razy (jednego dnia 2 razy, dzień odstępu i znowu 2 razy w przeciągu 1 dnia). było mi wspaniale. jednakże na tym seks w miesiącu się zakończył. minął miesiąc i nadal nic. bardzo bym chciała, żeby mój partner pieścił moje piersi, ale tego nie robi bo woli pupę. tłumaczy, że nie potrafi zająć się piersiami. ja mu pokazywałam jak ma to robić, ale nie wiele to dało. ponadto opowiadałam mu o mojej wymarzonej fantazji seksualnej (niezwykle banalnej). do tej pory nie doczekałam się na jej spełnienie. w sumie to ogólnie nigdy nie kochaliśmy się za często, ale zaczyna mi brakować tej formy bliskości. co powinnam zrobić? kupić jakiś suplement diety? rozmowy za wiele nie dają (chwalenie itp)...

Gość Jij
a ja słyszałam, że faceci około 40 są u szczytu swoich możliwości sexualnych...hm