Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mam które mają dzieci

Z JAKIEGO POWODU ROZSTAŁYŚCIE SIĘ Z MĘŻEM czy PARTNEREM

Polecane posty

?

Gość gość
bo potrzebowal mamusi, darmowej sprzataczki i worka na sperme...

Pytam, bo szukam jakiejś może bratniej duszy... Mój potrafił uderzyć, do tego wyzwiska pod moim adresem to codzienność o byle co... Tak po prostu. Mimo tego, że byłam praczką, sprzątaczką, kucharką i wszystkim czym się tylko da, a i tak było źle.

Gość gość
Przestałam go kochać...

Gość gość
no i co mamy ci powiedziec na to? Jestes masochistka czy co? Moja matka tez codziennie od ojca dostawala wp*****l i myslisz, ze od niego odeszla? Nie, dalej z nim siedziala... Malo tego, jeszcze chciala zeby ja potulnie znosila wp*****l od ojca... Jak lubisz takie klimaty to sobie siedz z psycholem, ale od razu ci powiem idz sie wystrylizowac, zeby na to samo, nie skazywac bogu ducha winnych dzieci...

Gość ewettttttttg
Jagoda, czytanie ze zrozumieniem sie klania:)

Gość gość
no dzieciaki są w tym wszystkim najbiedniejsze, a w takich domach najczesciej jest ich kilkoro... A takie matki co siedza z takim tyranem to durne ci py i tyle... Mnie by chlop raz uderzyl i by dziecko widywal co drugi weekend pod okiem psychologa..

Ale ja się rozstałam więc dlaczego na mnie najeżdzasz?

Gość gość
bo pewnie zaraz do niego wrocisz

Gość gość
Dokladnie. Mnie nie uderzyl nigdy, ale byl patologicznie leniwy. Oczywiscie wszystko krytykowal, bo on BY na pewno znalazl lepsza prace, o BY lepiej sie staral, on lepiej wiedzial co mowic dzieciom. Bardzo destrukcyjny, pasywny wplyw na cala rodzine. Odeszlam i odetchnelam, malo tego, mam wiecej kasy, bo nie musze jego geby karmic. Zarabiam dobrze, a dzici w koncu maja jakos ambitnie zorganizowany czas. Poniewaz jednak nie jest moj eks osoba agresywna, jak najbardziej pozwalam i zachecam do kontaktow z dziecmi.

Gość gość
za niedlugo tego klimatu ci zacznie brakowac i albo do niego wrocisz, albo szybko dasz d... podobnemu do twojego exa. Takie jak ty nie lubia spokojnych, fajnych, dobrychfacetow, tylko takich co od czasu do czasu je poszturchaja... Taka natura. Jakbys byla inna, to bys nad tym sie tak nei rozczulala.... A tak brakuje ci traktowania jak szmate, lepiej za wczasu oddaj dzieci do domu dziecka, tam beda mialy lepiej. Mowie, to ja dziecko takiej jak ty...

Gość gość
Bo chrapal strasznie,nie moglam spac w nocy,zeby sie wysopac musialam isc do drugiego pokoju,nic nie chcial z tym zrobic,wiec go zostawilam.

Gość gośc autorka
Był leniem, oszustem i pijakiem. Rozwiodłam się po 1,5 roku małżeństwa. Nie, nie widziałam tego przed ślubem, pewnie dlatego że ze sobą nie mieszkaliśmy, z resztą teraz już to jest nieważne. To było wiele lat temu, teraz mam normalnego partnera, kochane dzieciątko i jestem szczęśliwa, ale nie mam zamiaru wychodzić za mąż. Nie mam dziecka z moim byłym mężem.

Gość gość
Nie mogę uwierzyć w teksty które piszą tutaj "kobiety". Ten język, te teksty typu: "dasz d**y", "wysterylizuj się", "oddaj dzieci do domu dziecka". Matko kto tu siedzi na tym forum? Czy same bezduszne potwory?Jak tak mogą wyrażać się kobiety? Współczuje Waszym facetom, choć i tak zapewne ich nie posiadacie, ale piszcie dalej, że macie najwspanialszych mężów, wille itd, bo tu same właśnie takie- bogaczki z językiem wręcz trudnym do określenia, wręcz ohydnym, obleśnym...fuuuuuuuu.

Gość gość
kto ma miekkie serce, musi miec twarda d**e, jak pozwalasz sie oklepac facetowi po twarzy, to raczej ty jestes bezduszna, bo skazujesz swoje wlasne, niczemu winne dzieci, na pieklo na ziemi....

Gość gość
kto uzywa takie slownictwa? Ja, corka takie matki, ktora pozwalala sie okladac facetowi po twarzy i skazala tez mnie na taki zywot. Wiele razy prosilam ja, zebysmy uciekli z dom przed tym katem, a ona wygodna dupa, nie chciala, chciala tylko miec swiety spokoj, a miala go, jak z niej ojciec schodzil i okaladal mnie... Pozwalala latami, zeby mnie tez katowal, mam nadzieje, ze zdechnie...