Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megiusia

do sylwestra minus 10 ktos ze mna

Polecane posty

Gość megiusia

Hej!!!! Od dzis do sylwestra minus 10. Kto chetny? Zapraszam...dieta i u mnie 5 razy w tyg aktywnosc.. 67 kg ... 4 miesiace remu bylo 59....musze wrocic do tej wagi.

Gość but manitu
Też przymierzam się do rozpoczęcia jakiejś diety. Tylko tym razem z super efektem :D Na razie rozplanowuje dietę i jak zrobić żeby było dobrze, ale w najbliższym czasie wystartuje razem tu z Tobą :) Jak idą Twoje zmagania? Jaki plan wgl diety?

Gość Norie
Hej, to ja się mogę dołączyć, co prawda termin sylwetrowy mi nie robi, ale wynikiem 10 kg do końca grudnia nie pogardziłabym. Ja nie mam wagi, ale za tydzień będzie okazja się zwazyć (aż strach to zrobić). Generalnie mie mieszczę się w swoje zimowe ciuchy! Pełno kiecek, spódniczek i bluzek a tu taka lipa. Już od dwóch lat stopniowo tyję i osiągam właśnie stan krytyczny między straszną otyłością a dodatkowymi kg. Przypuszczam, że to 90 kg lekką ręką przy wzroście 164 cm. Od wczoraj się pilnuję- żaden wynik;] Plan? Od przyszłego tygodnia zapisuję się na jakieś zajęcia ruchowe. Jeść więcej warzyw, wywalic słodycze, ograniczyć weekendowe szaleństwa.

Gość Moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja też :) ale nie 10 tylko 7,5 ;) Mam 170 cm i ważę 67,5. Ważyłam coś ponad 68 jakiś miesiąc temu, ale już udało się mi trochę zrzucić. Diety nie stosuję specjalnej. Od półtora tygodnia staram się spożywać nie więcej niż 1600-1700 kalorii dziennie, ale różnie z tym bywa ;)Ćwiczę od około 2 tygodni po 5, 6 razy w tygodniu po pół godziny. Są to intensywne ćwiczenia siłowe, pilates, wymieszane z orbitrekiem. Na dodatek chodzę pieszo do pracy czyli po 25 minut w jedną i drugą stronę 5 razy w tygodniu.

Gość Norie
ja do pracy mam zbytni kawał drogi by na piechotę zasuwać, chyba, że o świecie bym wyruszała i 2 godziny później docierała. Praca siedząca to jeden z powodów dla których chciałabym zacząć chodzic na coś gdzie się poruszam;]

Gość Moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja też mam pracę siedzącą ;)

Gość Olcia Dubicka
Do sylwestra 2 miesiące jeszcze więc jest to do zrobienia spokojnie :) Mnie tego nauczyła kobieta której opiekuję się maluchami zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno pojemnik w podarunku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem po miesiącu zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że preparaty zostały sprawdzone przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co także zwiększa mój spokój

Gość megiusia
dzien dobry! a wiec moj plan od poniedziałku chodze na siłownie , i bede starala sie jesc nie wiecej niz 1200 kcal. przykład: sniadanie: activia naturalna, błonnik ten wiecie jak platki, banan, to zmieszane , potem godzinka siłowni, czyli 5 min rozgrzewki nog na rowerku stacjonarnym, cwiczenia siłowne na brzuch, nogi, pupe, 30 minut biezni, ale biegu , truchtu nie marszu, i rozciaganie, zamierzam chodzic tez na zajecia grupowe, w poniedziałek bylam na jodze.. teraz po silowni zjadłam szpinak gotowany, ryz, gotowana kukurydze.. o 15 wychodze do pracy zjem gruszke.. pracuje w trybie 17-1.30 i to jest moj problem jesli chodzi o egularne posilki,... dziewczyny zapraszam was serdecznie, te doswiadczone i mniej doswiadczone w diecie, pomozmy sobie obecnie moja waga to prawie 67 kg / 170... musze wrocic do 57...