Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_Wrocław

Moja żona mnie bije

Polecane posty

Gość Marek_Wrocław

Żyję w małżeństwie już 3 lata. Na poczatku naszego związku było cudownie, jak to zwykle bywa, był zapał, pożądanie, wspólne wyjazdy. Po dwóch latach moja żona się zmieniła. Stała się bardziej nerwowa. Wszystko zaczęło się od pewnego wypadu. Pojechaliśmy nad morze, nie spakowała swojego ulubionego kremu, no i się zaczęło... Wybuchła, że to moja wina, że o niczym nie pamiętam, nie rozumiała, że może kupić sobie nowy krem. Ogółem tragedia. I wtedy dostałem od niej w twarz. Teraz notorycznie mnie bije po buzi. Jestem dobrym facetem i nigdy nie podniosę na niej ręki, ale w jaki inny sposób mogę zareagowac na jej agresywne zachowanie? co jej jest? Czemu się zmieniła?

Gość gość
Źle, że nie zareagowałeś od razu, po pierwszym razie. Ja patrzę na to z perspektywy kobiety - jeśli mąż ją uderzy raz, zrobi to po raz drugi... Ona też będzie się posuwać dalej. Niestety. Chyba, że ją powstrzymasz... Postaw się. Zagroź konsekwencjami. I nie rzucaj słów na wiatr.

Gość gość
jak facet moze sobie na to pozwolic?To jest jakas wariatka,daj po gebie to zrozumie swoj blad.

Gość Marek_Wrocław
Przecież nie podniosę na niej ręki... to nie w moim stylu

Gość gość
To niech cie leje,mieczaku.

Gość Marek_Wrocław
Jestem mięczakiem, bo nie uderzę kobiety? Chyba coś ci się pomyliło. Kocham ją i jestem od niej dwa razy silniejszy, więc jakbym ją uderzył, byłaby nieprzytomna. I pewnie nigdy by mi tego nie wybaczyła

Gość fakt kobiety sie nie bije
ale mozesz zrobic awanture albo ciche dni, po prostu sie do niej nie odzywac, lub tez pokazac ze wolisz spedzac czas z kolegami i wyjasnic dlaczego

Gość gość
Co mysllisz ,ze ktos to pochwali ,ze jestes taki dobry?Jak bys byl facetem to bys sobie na to nie pozwolil.Nie wstyd ci ,ze baba cie bije?

Gość gość
ja też swoją kocham.i też mnie raz uderzyła. Potem żałowała że nieustaliła drogb szybkiej ewakuacji.

zlap ją mocno za ręke tak żeby to poczuła i powiedz że jak jeszcze raz to zrobi to jej polamiesz .moze sobie przemyśli

Gość fakt kobiety sie nie bije
widac ze jestes porzadny facet i dzentelmen,a takich kazdy wykorzystuje niestety, tylko dranie maja sie dobrze.w tej sytuacji najlepiej pokazac w jakis inny sposob ze jej zachowanie jest chore