Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miluska123

ostre bóle

Polecane posty

Gość miluska123

witam, własnie zaczął się 20 tydzień ciąży (I ciąża), ale 2 dni temu przez prawie całą noc nie mogłam spać, gdyż odczuwałam okropny ból w podbrzuszu połączony z bólem krzyża, oraz uczuciem konieczności wypróżnienia, i twardnieniem brzucha takiego bólu jeszcze nigdy nie czułam, wczoraj wieczorem sytuacja się powtórzyła jednakże trwało to już tylko z 10-15 minut, jutro mama wizytę u gina ale bardzo się niepokoję i może któraś z Was miała podobną sytuację. będę wdzięczna z odpowiedź.

Gość miluska123
żadna tak nie miała?

Gość gość
ja miałam od 19 tygodnia, macica się stawia, dostałam fenoterol, donosiłam ciążę i urodziłam zdrowego synka w terminie.

Gość gość
czemu nie pojechałaś z tym na izbę przyjęć do szpitala? to grozi przedwczesnym porodem

Gość miluska123
ostatnio miałam problemy z zaparciami i myślałam, że ten ból jest z tym związany, dlatego nie pojechałam ale po wczorajszym się strasznie przestraszyłam a mój gin przyjmuje tylko w środy i jutro od razu jadę. No to nie dobrze myślałam, że może tak się czasem dzieje i nie ma co się przejmować ale po Waszych wypowiedziach nie mogę się doczekać wizyty.