Gość gość Napisano Październik 22, 2013 jestem z chłopakiem od ponad roku. spotykamy się prawie codziennie. wszystko było by dobrze gdyby nie fakt, że od pewnego czasu mam wrażenie, że znudziłam mu się.. oczywiście on zaprzecza i w kółko mi powtarza, że mam jakieś dziwne urojenia. na początku naszego związku było fajnie , robiliśmy nowe rzeczy, których nie robiliśmy z wcześniejszymi partnerami, spędzaliśmy ze sobą sporo czasu, różne wypady, szczere rozmowy itd. nie jest dla mnie tylko chłopakiem. jest dla mnie również przyjacielem, któremu mogę się zwierzyć. ale do rzeczy... mam niską samoocenę chociaż wiele osób mówi mi , że jestem naprawde ładna i mam super charakter. nie robiło to na mnie wrażenia, że mówią to inni, chciałam żeby mówił to mój chłopak, bo dla mnie najważniejsze było jego zdanie. owszem mówił mi, że jestem ładna, śliczna itd. no ale teraz przestał to mówic. nie jest to jedyną rzeczą. nie wychodzimy teraz zbyt często. codziennie robimy to samo. on przychodzi do mnie lub ja do niego, oglądamy tv, rozmawiamy itd. ostatni raz gdzieś razem byliśmy w wakacje. i to nie wszystko ... ucierpiały też sprawy intymne.. nie dotyka mnie (a kiedyś robił to często), czasami odmawia mi seksu, nawet już rzadko mnie całuje ... przestałam czuc się kobietą :( rozmawiałam z nim często o tym, ale tak jak wyżej wspomniałam według niego to moje urojenia... co mam zrobic ? ; ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach