Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brązowe upławy

Polecane posty

Gość gość

o czym mogą swiadczyć brązowe upławy z pochwy?

Gość gość
Np. o zbliżającej się miesiączce. Często jest to skutek uboczny tabletek antykoncepcyjnych.

Gość gość
przeważnie o jakiejś bakteri jeśli utrzymują się dłuzej niz 3 dni zgłoś się do lekarza

Gość gość
ale jeśli nie biorę tabletek i nigdy wczesniej takiej wydzieliny nie miałam to chyba nie jest normalne? dodam, że upławy te były jakby podbarwione krwią i nigdy wczesniej taka sytuacja mi sie nie zdarzyła

Gość gość
W którym dniu cyklu i przy jakiej średniej długości cyklu.

Gość gość
plamienie implantacyjne? ja mialam cos takiego a pozniej okazalo sie ze w ciazy jestem :D zrob tescik

Gość gość
cykl mam około 28 dni, a wydzielina zdarzyła mi sie mniej wiecej w polowie cyklu

Gość gość
Plamienie okołoowulacyjne.

Gość mio mao
a to plamienie nie miało nic wspólnego ze współzyciem? mnie się zdarzyło kilka razy coś takiego,najpierw zaczęłam stosować lactovaginal dopochwowo a później dowiedziałam się że przyczyną jest nadżerka.Plamienia przy nadżerce mogą być po stosunku, ale też bez niego.

Gość gość
własnie seksu ostatnio nie uprawiałam wiec raczej nie bedzie to przyczyną... po prostu dobre parę lat nie mialam takiej sytuacji aż tu nagle bach i dość obfite brązowe plamienie... :( trwało kilka dni i zatrzymalo sie, wiem, ze powinnam iść do ginekologa ale chciałam dowiedzieć się najpierw co u innych osób takie plamienia oznaczały. naczytałam sie różnych rzeczy, ze ciąża, jakaś choroba, że juz sie zaczynam bać :(