Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie karmiłam piersia czy jestem dziwna lub nienormalna

Polecane posty

Gość gość
ale dlaczego nie karmiłaś?

Gość gość
jesteś normalna !!! pierwsze karmiłam mm i drugie też zamierzam :D i teraz lawina piersiowych mam bedzie toczyła wojne :D

Gość gość
Też nie karmiłam piersią.

Gość gość
bo nie mialam w ogole pokarmu, nie wiem czemu???

Gość mój boże jedyny
eeee to słabo bo ja nie karmilam dwojki swoich dzieci tylko dlatego, ze nie chcialam. Pokarm mialam, ale wywalanie moich poiersi co chwilke, zeby nakarmic dziecko bylo nie dla mnie. MM , dzieci zdrowe, zyja, nie yworsly im ani kopyta ani rogi :P

Gość gość
ale to nie tak, chcialam max 3 m-ce karmic nie wiecej:) a tak wcale

Gość gość
karmiłam piersią ponad 2 lata i guzik mnie obchodzi jak kto karmi. twój temat est włąściwie po co? chcesz poczytać parę agresywnych komentarzy?

Gość gość
heh mnie nie rusza co idiotki tu wypisuja ale lubie wasze klotnie:D konam ze smiechu

Gość gość
Ja też nie karmiłam piersią ale nigdy by mi do głowy nie przyszło, że jestem przez to nienormalna.

Gość LemonD
Jak dla mnie jesteś dziwna ale co Cię obchodzi moje zdanie?? Każdy robi jak uważa.

Gość gość
ja nie karmiłam zadnego z trójki moich dzieci i uwazam ze jestem zupełnie normalna ;)

Gość gość
w piersiach wytwarza sie pokarm, ktory sluzy do karmienia , co jest normalne i nie dziwne. Sama sobie odpowiedz,

Gość gość
ale autorka napisala wyraznie ze pokarmu nie miala kretynko

Gość gość
Ja karmię 8 miesięczną córkę i planuje karmić do 2 nawet 3 lat. Twoje cycki i Twoje dziecko mnie nie obchodzi. Wybrałaś mm to spoko, dziecka nie glodzilas.

Gość gość
Zadawanie sobie takich pytan,i dodatkowo na forum,swiadczy,ze jakis problem masz :D A co do tego,ze nie ma sie pokarmu,to matka natura na to nie pozwala normalnym kobietom...

Gość gość
Sama jesteś kretynką, autorka nic nie pisała że urodziła, no to skąd miała mieć pokarm i kogo karmić 😠 ...a wy bździągwy niedorobione jeżeli uważacie że jesteście normalne to nie bluzgajcie na karmiące bo one są akurat normalniejsze od was :D

Gość gość
' każda kobieta ma pokarm' p**dowata - g***o prawda! kto nie miał pokarmu to wie o co chodzi a kto miał hektolitry w piersiach to niech się k***a nie odzywa ...

Gość gość
też nie maiłam jakiś nawałów od razu ale pracowałam nad tym, nie dałam mm bo chciałam karmić piersią i karmię.

Gość gość
no ja też chciałam , ale predzej bym kupę zrobiła niż nakrmiła dziecko niczym z piersi ...

Gość Lopis
Pokarm trzeba wystyulowac, dlatego wazne est, zeby dziecko ssalo najszybciej jak sie da po porodzie, dziecko na poczatku wysysa ok. Lyzeczki pokarmu i tyle mu starczy. Patologia jest nazywanie naturalnego mechanizmu karmienia patologia

Gość gość
mów do słupa a słup dupa :D matek karmiącym piersią nie wytłumaczysz , że można nie mieć pokarmu ... idą w zaparte:D