Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zalamana mama

ile spia w dzien i noc wasze 3 4 5 tygodniowe dzieci i co ile sie budza

Polecane posty

Gość gość zalamana mama

moja corka jest na piersi , ma 3 tygodnie. do tej pory spala w dzien normalnie po karmieniu 2,3 godziny-nie caly dzien przesypiala ale chociaz ciagiem troche przespala. A od 2 dni w nocy spi ladnie ,budzi sie tylko na karmienie co 2,5h a w dzien masakra! Non stop chce byc noszona lub przy piersi...jak odkladam po polgodzinnym karmieniu do lozka lozeczka czy wozka-ryk. i tak w kolko, oczy otwiera i nie spi wogole! dzis spala miedzy 10 a 11,30 na dworzu i miedzy 14 a 15.30. a tak to co odkladalam tak jakby przysypiala 15 minut i w ryk...o co chodzi???? ile spia wasze noworodki/niemowlaki?

Gość gość zalamana mama
dodam ze w nocy tzn zasypia o 22 i budzi sie o 1 ,4 i 7. plus minus pol godziny. a w dzien jakas masakra,

Ale to przecież normalne, że jak dzieci odeśpią poród, to zaczynają być bardziej aktywne, myślałaś, że cały czas będzie tylko spać i jeść?

Gość gość zalamana mama
nie nie myslalam tak sobie ale nie wiedzialam ze bedzie 15minut snu i darcie sie potem....teraz np nie spi juz od 15 tylko naprzemian cycek i na rekach u mnie lub meza bo odlozona placze....

Gość gość zalamana mama
nie nie myslalam tak sobie ale nie wiedzialam ze bedzie 15minut snu i darcie sie potem....teraz np nie spi juz od 15 tylko naprzemian cycek i na rekach u mnie lub meza bo odlozona placze....

Gość gość
tak jest niestety. jedne dzieci spia wiecej, drugie mniej. moj najmlodzsy tez taki byl ... spal 15 min i na rece i tak w kolko. teraz ma 20 mies tez spi malo - w dzien wcale w nocy 20-5-5.30.