Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fitnesskaaa

Aktywny wypoczynek w Nowej Rudzie

Polecane posty

Gość Fitnesskaaa

Hej dziewczyny!! Słuchajcie, czy Wy też macie problem z facetami? Ich gdzieś wyciągnąć z domu, to jakaś masakra, ale słuchajcie dam Wam super radę, która w moim przypadku się sprawdziła. Mój facet od jakiegoś czasu był zmęczony (praca, ciągle jakieś obowiązki), a ja chciałam go jakoś ożywić, dać mu tą wewnętrzną siłę. I w tym pomogło mi Centrum Turystyczno- Sportowe. Dlaczego? Po pierwsze ceny są super, po drugie sport to zdrowie :P, po trzecie stwierdziłam, że robienie coś razem zbliży nas. No i miałam rację. Centrum Turystyczno sportowe bardzo nam pomogło :). Odnaleźliśmy się na nowo, na dodatek spędziliśmy świetny weekend. Spaliśmy w Ośrodku Wypoczynkowym na terenie centrum, no i korzystaliśmy tam również z restauracji. Super. :)

Gość zlaaaaa23
fitnessska, a to centrum gdzie się znajduje ? Bo nie wiem, czy to to (Centrum Turystyczno Sportowe w Nowej Rudzie - ul. Kłodzka ?) Bo jeśli tak, to mój mąż sam zaproponował miejsce, bo w naszym przypadku, to raczej jest tak, że to ja leżę więcej w domu, a on chce mnie gdzieś zabrać , a mi się nie chce. Mówił mi coś o tenisie, a że lubię tenisa, to trochę mnie zachęcił. Powiedz mi tylko, czy to jest właśnie to samo centrum o którym mówisz:) Bo mój facet mi mówi, że świetnie tam uczą, że niby kilka lekcji wystarczy by już coś tam dobrze umieć, a ja tenisa to kocham po prostu, ale nie miałam nigdy okazji się nauczyć....

Gość Fitnesskaaa
Wybacz, że tak późno, ale tak, tak :) To jest właśnie to centrum. Prawda. Fajni trenerzy, ciekawy i dobrze rozłożony plan treningowy. :) Zobacz sobie, wejdź na stronę www.centrum.ng.pl to tam masz wszystko :).