Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna z Egiptu

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu poznałam Nasira jest z Egiptu ma 30 lat.... bardzo sie sobie spodobalismy ale nie wiem czy traktowac go poważnie czy to nie jest jakas gra....pisze do mnie kazdego dnia twierdzi ze mu zalezy na mnie.....jak traktowac ta znajomosc?

Gość gość K
Zacznij od tego, że w Egipcie i w innych arabowach nie ma mężczyzn, są tylko kozoyebcy. Naprawdę masz taką krzywa mordkę, że nie jesteś w stanie poderwać jakiegoś Polaka czy innego Europejczyka??

Gość mmaona
a w polsce same bezrobotne mamisynki, albo alkoholicy...

Gość gość
dodam jeszcze, że ma potężnego badyla :classic_cool:

Gość gość
poznalismy sie przypadkiem na imprezie .... zwykła poczatkowa znajomosc wiem ze jest tu na stałe zachowuje sie nomalnie wobec mnie tylko nie chce ładowac sie w tarapaty

Gość samiec alfa centauri
zagraj mi na flecie jeszcze raz, sama

Gość mmaona
gdzie mieszka? skad pochodzi, dokladnie z jakiego regionu egiptu? i najwazniejsze co robi?

Gość gość K
Decyzję z danego UW o zezwoleniu na pobyt stały oraz kp oczywiście widziałaś na własne oczy?

Gość gość
Pasie kozy, podobno je bardzo kocha i inne zwierzątka też, może mnie także pokocha

Gość gość
Mówił, że jego mama się bardzo cieszy z naszej znajomości i będzie mnie szanowała. Jestem dda i boję się alku. Wolę palenie.

Gość gość
wizytę u wenerologa? zarezerwuj już teraz

Gość doświadczonażona
Jeśli myślisz o nim poważnie to koniecznie załóż sobie konto oszczędnościowe na które bezzwłocznie zacznij odkładać pieniądze. W odpowiednim czasie (szybszym niż się spodziewasz) będą jak znalazł (i wydał...) Oczywiście zamiast odpłatnej protezy wykonanej przez dobrego stomatologa protetyka, możesz zawsze zadowolić się plastikową szufladką z NFZ - rzecz gustu. Natomiast radziłabym z całego serca zrobić rozeznanie gdzie w twojej okolicy jest najlepszy oddział chirurgii urazowej,zawsze przyjemniej mieć świadomość tego,że zajmują się nami fachowcy. Koniecznie dowiedz się gdzie załatwić sobie obdukcję.

Gość gość
->doświadczonażona - po ryju od ciapaka dostawałaś? A taki był ładny, arabowaty, no no.

Gość gość
-> gość (ostatni wpis) twoja inteligencja mnie powaliła :-D

Gość gość
Zakochałam się w ciapaku, więc czego się po mnie spodziewasz ;)

Gość doświadczonażona
Po sprzedaniu kozy człowiek ze zdziwieniem odkrywa uroki czystszego powietrza i ogromu przestrzeni. Po jakimś czasie przestaje się tęsknić za urokami cywilizacji i kultury(jakiejkolwiek).

Gość ciapacka koza
meeee, odwal się od mojego chłopa

Gość gość
الماعز هي حيوانات لطيفة جدا. أنا لا أفهم ما تكتبه لكنه سوف الماعز حكم العالم

Gość ciapacka koza
Nigdy mnie nie rzuci, bo nikt mu tyle radości nie da co ja. Kozy są od przyjemności, a baby są od zarabiania i kart pobytu.

Gość Abdul Mudżib Nasir Akram Omeir
ty nie sluchac niewierny pies ja cie bic tylko od czasa do czasa ty byc piata zona ale ta najwazniejsza koza nic nie znaczyc

Gość ciapacka koza
przecież odpisałam - baranie!

Gość gość
Dziewczyna napisala i zapytala , a tu nie ma zadnej normalnej odpowiedzi , sami pomylency pisza wulgarne bzdury. Ja mam znajomych w Egipcie , sa rozni , ale bez przesady , cza ktos nie umi po ludzku odpowiedziec , tylko obrazajac . Tylko dlatego , ze Egipcjanie sa ladniejsi od europejczykow i czesciej sie myja niz przecietny polak . I czesciej zmieniaja bielizne i sie gola , niz przecietny polak.

Gość ciapacka koza
'umi' i inne, hehe a co to znaczy? Świetnie się dogadujesz z tymi półanalfabetami, jesteście na tym samym poziomie. A teraz obraź się i zgłoś usuniecie tematu, meee.

Gość gość
i częściej napierdzielają kobiety. Ale przecież nikt nie jest doskonały. No cóż pewnie to wszystko z zawiści, taaak na 100% z zawiści. Jeśli dziewczyna ma odrobinę mózgu to i z takich wpisów wyciągnie właściwe wnioski i będzie się trzymać jak najdalej od tych pięknych i czystych...

Gość Kozula
Muszę to w końcu powiedzieć... przyznaje się że to ja skakałam na tę brzozę w Smoleńsku, ale ona naprawdę była pochyła - więcej nie będę - wybaczcie

Gość ciapacka koza
Widzisz sama, nic z tego nie wyszło, hehe, mee.