Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopotliwy1989

problem z dziewczyna czy ze soba

Polecane posty

Gość klopotliwy1989

mam pewien problem i dlatego postanowilem napisac na forum. otoz jestem z dziewczyna juz rok. mamy w miare udane zycie seksualne. W miare poniewaz czasami glupio sie czuje jak ona czasem do mnie mowi podczas seksu na mojego penisa "moj malutki". Troche jestem tym zaklopotany. Poprzednie partnerki nie narzekaly na moj rozmiar wrecz wydawalo mi sie ze jest niezle. A moja dziewczyna daje tak jakby sygnaly ze chcialaby wiekszego :/ jak mam to odebrac? czy rzeczywiscie z moimi gabarytami bedzie problem podczas wspolzycia? mieliscie podobne sytuacje?

Gość klopotliwy1989
tez tak myslalem ale czasami widze tak jakby jej znuzenie podczas seksu. jakby oczekiwala czegos "wiekszego" :/ albo co chwile powtarza "wejdz glebiej" choc juz bardziej nie moge.

Gość paulinkahot1
a może masz małego penisa i ona go nie czuje ???? podaj jakie sa te Twoje gabaryty to powiem Ci czy masz powód do zmartwień bo miałam w życiu wielu partnerów :)

Gość klopotliwy1989
moje wymiary to: Dlugosc 15,5-16 cm Obwód: 14 cm Nie jest za wiele :/ ale chyba tragedii nie ma

Gość klopotliwy1989
poradzicie cos?

Gość paulinkahot1
kłopotliwy nie masz się czym martwić...Twoje wymiary są jak najbardziej w porządku :) nawet bym powiedziała ze jest bardzo dobrze ponieważ Twój penis jest w miarę długi a z drugiej strony masz niezły obwód. Miałam tylko z 2 facetów z takim sprzętem i było bosko :*

Gość klopotliwy1989
nikt wiecej sie nie wypowie?

Gość jhg
słuchaj mam nadzieję że jej nie mówiłeś jaki ma rozmiar bo już po tobie! musisz jej powiedzieć że masz 18 centymetrów ona w to uwierzy przysięgam

Gość klopotliwy1989
Powiedziałem też jej jaki wymiar prawdziwy mam i od tego czasu tak nazywa k***sika.O ja nieszczesny co ja teraz poczne??:PO:(

Gość klopotliwy1989
nie podszywaj sie ! nie musisz tu nic komentowac. Z reszta ludzie zobacza co jest pisane dla jaj a co ja pisze wiec juz prosze splyn i nie wracaj!

Gość gość
twoje wymiary są jak najbardziej ok, więc nie masz się czym zamartwiać. uwagami dziewczyny się nie przejmuj, zwłaszcza że nie masz pewności, czy to złośliwe, bo może wcale nie.

Gość gość
nielogiczne. piszesz,ze macie w miare udane zycie seksualne czyli wynika stad,ze wspolzyjesz z dziewczyna. po czym na koncu zadajesz pytanie: "czy rzeczywiscie z moimi gabarytami bedzie problem podczas wspolzycia?" BĘDZIE? Reasumujac. Aktualne zycie seksualne twoje i jej polega chyba tylko na seksie oralnym i robotkach recznych, a stosunku seksulanego jeszcze nie bylo.