Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Halo, czy ktoś studiował i był w ciąży i jak to można roziwązać amdinistracyjnie? Byłam dzisiaj w dziekanacie i na maksa prorażka, powiedzieli, że: 1.nie istnieje cos takiego jak indywidualny tok studiów 2. nie można uzyskać urlopu na pół roku 3. mogę zrezygnować ze studiów i je wznowić... mam termin na koniec lutego. usłyszałm jeszcze, że nie wiedzą, co innego mogę zrobić i było bardzo niemiło... Jasne jest, że bardzo chciałabym skończyć studia.

Gość gość
nie kumam dlaczego milabys przerwe robic?alebtok nauczania indywidualny? ja przy 2 malych skonczylam

Gość gość
dlatego, że nie rodzę w polsce

Gość gość
co to za uczelnia? prywatna czy państwowa? dzienne czy zaoczne?

Gość gość
więc tak 1.to sprawa do dogadania z poszczególnymi wykładowcami 2. Urlop dziekański na rok można wziąć - bo jak na pół roku?

Gość gość
oczywiśćie że nie musisz przerywać, chodzisz z brzuchem a potem jak urodzisz może babcia pomoże, ja wprawdzie nie studia ale praca, wróciłam jak mała miała miesiąc, a dziewczyny studiowały z brzuchami, nie ma problemu

Gość gość
u nas na uczelni jest indywidualna ORGANIZACJA studiów czyli IOS a ITS to jeszcze coś innego :) jeśli można zapytać, w jakim mieście i na jakiej uczelni studiujesz?

Gość gość
chyba indywidualny tok trzeba zgłaszać wcześniej, a nie pod koniec października...

Gość gość
u mnie z roku wszystkie dziewczyny z dziecmi radzą sobie bez zadnych z wyzej wymienionych i ja tez zamierzam:)... no z tym itsem bylo tak kiedys ze mozna bylo miec 50%nieobecnosci teraz juz tego nie ma.. Urlop musisz wziasc na rok ale zawsze mozesz od drugiego semestru.

Gość gość
no nie najlepiej zostaw studia m bo jestesw ciazyyyyyyyyyyyyy

Gość gość
ok, czy rozumiecie, że ja ani sie nad sobą nie użalam ani nie z lenistwa chcę inaczej to zorganizować, tylko studiuje w Polsce, ale rodzinę mam za granicą i tam rodzę? mnie tu po prostu nie będize \

Gość gość
to przenieś się na zaoczne albo rzuć studia skoro tak Ci przeszkadzają

Indywidualny tok studiów tylko na poczatku semestru można zalatwić, teraz to nie dostaniesz..Weź dziekankę i juz.

Gość gość
"skoro tak ci przeszkadzają"... nie rozumiem, czemu ludzie i to mamy oczekujaće dziecko zamiast się wspierać wolą rzucać takie uwagi, któr e nikomu nie pomagają- chyba im,zeby poczuć sie lepiej, bo komuś dogryzły...

Gość gość
nie, to autorka przyjmuje postawę roszczeniową "jestem w ciąży więc niech będzie tak jak chcę"