Gość Marta1999 Napisano Październik 22, 2013 Dobry wieczór wszystkim, mam strasznego kaca moralnego. Nazywam się Marta i mam 19 lat. Przyjaciółka zaprosiła mnie do siebie na noc, bo jej chłopak wyjechał do pracy. Tzn miał wyjechać. To, że nie wyjedzie okazało się jak juz byłam na miejscu, wiec zostałam, zrobiliśmy sobie małą imprezkę, było strasznie duzo alkoholu. A może nie az tak duzo, mam po prostu słabą głowe heh.. Dobrze nam się rozmawiało, pośmieliśmy się gdy przyszła pora spać Ewelina(przyjaciółka) powiedziała, że zmieścimy się w trójkę na łóżku i mam się położyc do nich. Zgasiłam światło i się położyłam. Oni zaczęli się całować. czułam sie strasznie skrepowana pomimo tego że byłam pijana . ;p potem poczułam ręke jej faceta na swoim ramieniu ... Ewelina powiedziała że mam się przyłączyc i uprawialiśmy seks w trójkę.. potem jak gdyby nigdy nic zapaliliśmy papierosa i dalej normalnie rozmawialiśmy, rano miałam megaaa kaca, jej chłopak wyjechał a ja nie wiedziałam jak mam z nia rozmawiac... do teraz nie wiem.. nie miałam nigdy "takiej przygody" ... w swoim zyciu oprócz tego miałam jednego partnera.. z którym mam teraz "przerwę" po 3 latach bycia razem.. Dziwnie się czuje po tym wszystkim.. ; / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach