Gość ala 83 Napisano Październik 22, 2013 W zeszłym roku powiększyła się mi kostka przy palcu, mam bardzo zadbane stopy i nie zniekształca mi to zbytnio stopy, ale rozpychając trochę defasonuje eleganckie buty, które po prostu pękają od środka, ostatnie już po miesiącu noszenia.Powiększona kostka często nie mieści się w czółenkach i wychodzi, najgorsze jest to, że przez to zniszczyłam sobie wszystkie buty jakie miałam i jestem skazana na ciągłe niemałe wydatki na nowe buty i naprawdę bolesne ich roznoszenie.W dodatku spotykają mnie przykrości, chyba przez to, że jestem bardzo zauważalną, atrakcyjną, zgrabną dziewczyną mającą długie, zgrabne, wymodelowane, piękne nogi i inne dziewczyny mi zazdroszczą. W sklepie poprosiłam o kilka par butów, gdy dziewczyna przyniosła mi po jednym prawym z pary bucie, to powiedziałam aby przyniosła mi oba, ponieważ mam deformacje lewej stopy, jak mi już przyniosła i zobaczyła moją niezbyt zdeformowaną stopę , to powiedziała, że nie mogę tak sobie przymierzać, ponieważ szpilki są delikatne i wciskając zniekształconą stopę mogę rozepchać i oczywiście nie kupię wszystkich pięciu par, że z takim paluchem pozostaje już tylko noszenie butów o bardzo szerokich noskach i najwyższa pora zmienić buty, że powinnam wyrzucić szpile, w których przyszłam. Poczułam się naprawdę bardzo urażona i strasznie oburzyło mnie, to co mi powiedziała, aby jej pokazać kupiłam dwie pary najwyższych szpilek z tych co mi nie chciała dać przymierzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach