Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ala 83

Eleganckie buty do pracy

Polecane posty

Gość ala 83

W zeszłym roku powiększyła się mi kostka przy palcu, mam bardzo zadbane stopy i nie zniekształca mi to zbytnio stopy, ale rozpychając trochę defasonuje eleganckie buty, które po prostu pękają od środka, ostatnie już po miesiącu noszenia.Powiększona kostka często nie mieści się w czółenkach i wychodzi, najgorsze jest to, że przez to zniszczyłam sobie wszystkie buty jakie miałam i jestem skazana na ciągłe niemałe wydatki na nowe buty i naprawdę bolesne ich roznoszenie.W dodatku spotykają mnie przykrości, chyba przez to, że jestem bardzo zauważalną, atrakcyjną, zgrabną dziewczyną mającą długie, zgrabne, wymodelowane, piękne nogi i inne dziewczyny mi zazdroszczą. W sklepie poprosiłam o kilka par butów, gdy dziewczyna przyniosła mi po jednym prawym z pary bucie, to powiedziałam aby przyniosła mi oba, ponieważ mam deformacje lewej stopy, jak mi już przyniosła i zobaczyła moją niezbyt zdeformowaną stopę , to powiedziała, że nie mogę tak sobie przymierzać, ponieważ szpilki są delikatne i wciskając zniekształconą stopę mogę rozepchać i oczywiście nie kupię wszystkich pięciu par, że z takim paluchem pozostaje już tylko noszenie butów o bardzo szerokich noskach i najwyższa pora zmienić buty, że powinnam wyrzucić szpile, w których przyszłam. Poczułam się naprawdę bardzo urażona i strasznie oburzyło mnie, to co mi powiedziała, aby jej pokazać kupiłam dwie pary najwyższych szpilek z tych co mi nie chciała dać przymierzać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować