Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imprezowy facet

Polecane posty

Gość gość

Piszę z pewnym chłopakiem,znamy sie, spotykamy czasem, dobrze mi sie z nim rozmawia, jednak problem tkwi w tym ze on jest baaaaardzo imprezowy, na róznego rodzaju imprezach spozywa duze ilości alkoholu, przez co czesto robi sobie tak zwaną "siare" Jak by tego było mało to majac 24 lata nie mysli o zyciu powaznie,tzn mówi ze myśli ale nic w tym kierunku nie robi, nie wiem czy warto zaprzątać sobie taka osobą głowe ? co o tym myslicie?

Gość gość
To zależy czy Ty chcesz sie zaangażować w ten związek i czego od niego oczekujesz tzn czy planujesz małżeństwo, rodzinę, stabilizację itp;)

Gość gość
wchodząc w związek oczywistym jest fakt ze mysle o kimś poważnie a co za tym idzie angazuje sie w 100% tak jak to powinno być w związku. Pytanie tylko czy warto? NIe wiem co mam zrobić bo lubie z nim przebywać, chciałabym z nim być ale boje sie ze on nie spełni swoich wszystkich obowiazków

Gość gość
Porozmawiać z nim szczerze, jeżeli nie ma on opinii "skaczącego z kwiatka na kwiatek" i gdy będzie Cie naprawdę kochał to myślę, że miłość jest w stanie przezwyciężyć jego dotychczasowe przyzwyczajenia i zmienić się dla Ciebie;)

Gość gość
nie skacze z kwiatka na kwiatek- przynajmniej nic takiego nie słyszałam. Chciałabym zeby było tak jak mówisz, ale zdarzyło sie kilka sytuacji gdzie okłamał mnie. Na początku naszej znajomosci, mówił ze czasami pojdzie gdzies na impreze czy domówke, ale nie często- co było oczywiscie kłamstwem. Kiedy juz przyznał sie do tego zaczął kłamać ze np idzie wujkowi coś pomóc itd... a szedł do kumpla na % i pod ich wpływem pisał do mnie, dzwonił i przyznawał sie ze jednak wylądował spontanicznie u kumpli. Nie prawie mu zadnych morałów bo ani nie jestesmy razem, ani nie wiem czy mysli o mnie powaznie dlatego staram sie nie wnikać az tak głęboko w te sprawy kiedy z nim rozmawiam

Gość gość
tak, oczywiście, warto! z kłamcą i pijakiem zawsze warto!

Gość gość
wiem ze to nie poważne, ale oprócz tej wady jest naprawde bardzo fajnym facetem :( dlatego ciezko jest mi z niego zrezygnować

Gość gość
no właśnie! najważniejsze, że jest fajny - alkoholizm i kłamstwa to przecież tylko taki malutki, nieistotny szczegół, prawda?

Gość gość
z kłamcą i pijakiem zawsze warto! i ze złodziejem bo każdy pijak to złodziej

Gość gość
Ze spokojnych facetem jest więcej szansy na stabilizację i poważny związek ale cóż wy takiego uznajecie za "nudnego" v:P

Gość gość
Nie prawda jest to ze spokojnego i rozsądnego faceta uwazam za nudnego. Chciałabym takiego mieć i chciałabym zeby ten obecny potencjalny chłopak zmienił sie

Gość gość
"Nie prawda jest to ze spokojnego i rozsądnego faceta uwazam za nudnego. Chciałabym takiego mieć i chciałabym zeby ten obecny potencjalny chłopak zmienił sie" x Ale póki co będziesz się męczyć z imprezowiczem :D Bo przecież do głowy ci nie przyjdzie aby go rzucić i nie tracić czasu na takiego ananasa. Przyszła samotna matka.

Gość gość
pewnie dobrze ją dyma, dlatego nie chce sie z nim rozstać

Gość gość
jak ma słodką buźke to wszystko mu wybaczysz, ale pozniej bedziesz załowac. Postaw na swoim, albo zacznie sie normalnie zachowywać i nie bedzie Cie okłamywąc co do imprez i w ogóle do wszystkiego, albo nara z nim