Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc xs

Bardzo prosze o pomoc maly penis

Polecane posty

Gość gosc xs

Czesc. Mam problem. Chodzi o moje przyrodzenie... W zwodZie mam jakies 10 cm :( kochalem sie z dziewczyna ktora byla ( jest ) dziewica. Pisze ,,(jest)" bo kiedy w nia wszedlem i kochalismy sie dluzsza chwile to nie bylo ani kropelki krwi.. czasem w roznych pozycjach czuje bol.. Mozliwe ze to blona ? Co sadzicie o rozmiarze penisa ?? Doradzcie.. Piszcie wszystko co przyjdzie wam do glowy na ten temat...

Gość gość
Daj ją do mnie ja mam 16,5 zobaczy co to SEKS

Gość gość
a kto to ten Rocco Siffredi? te 16,5 to akurat nie boli kobiet mogę się kochać na maksa poza tym jest gruby :) i to największy mój atut hehehe rekord to nie całe 30 sekund i kobieta miała orgazm w pozycji na jeźdźca :)

Gość gość
Rocco Siffredi aaaaa teraz już wiem 23 hahahahaha ale to normalną babkę zaboli...

Gość gość
Wiesz pisać można różne rzeczy ale miałem kobietę co była z facetem który miał 24 z groszami... i ją bolało musieli uważać, jakoś każda mi mówiła że taki rozmiar jest idealny nie za duży nie za mały do tego grubasek :), dlaczego tak szybko babki ze mną dochodzą? nigdy żadna dłużej niż 5 minut nie wytrzymała dopiero 2-3 stosunek jednej nocy dłuższy...

Gość 369C
23 cm to minimum? K****, to kalectwo :O

Gość gość
No widzisz Żmij84 ja wiem po sobie że mam idealny rozmiar do tego lekko pochylony w dół to daje dodatkowe wrażenia, szczególnie w pozycji na pieska :) widok dochodzącej kobiety mmmmmmmm

Gość gość
Widzisz wszystko zależy od tego czym mierzysz. Jeśli chcesz poprawić sobie humor i podnieść własne ego weź do łapy - termometr. Wynik co najmniej trzy razy lepszy i niejednego ch*jochwalca przebijesz.

Gość gość
Temat c*****y to i o c***u pisałem :p

Gość paulinkahot1
ja mialam w zyciu bardzo wielu partnerow :) uwierzcie, bardzo :P i nie musicie sciemniac jakie to macie wielkie penisy bo i tak 99% oscyluje kolo sredniej :) co drugi pisze ze ma min 18...a najlepsi sa tacy ktorzy pisza ze maja po 25 :D ciekawe co chcecie na tym zyskac oszolomy :*