Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż impotent teraz to wiem

Polecane posty

Gość gość

Po ślubie dowiedziałam się niestety, że mój mąż jest impotentem, znaliśmy się krótko, postanowiliśmy się pobrać i teraz zaczął się problem:(((( co mam mu doradzić jakie leki kupić? Widziałam jakiś erekton, puchacz, wiem o wiagrze, co jeszcze i jak je stosować????

Gość gość
Niech cwiczy rytuały Tybetanskie

Gość Bashmi
Myślę, że powinien iść do lekarza, albo seksuologa. Może to jakieś zaburzenia hormonalne. Pytanie, czy to problem dla niego, czy dla Ciebie.

Przecież z takimi problemami idzie się do lekarza! Jeszcze pogorszysz sytuacje swoim znachorstwem. Jednakże to też pokazuje, że warto przed ślubem współżyć ;).

Gość gość
muszę ciebie zasmucić, jestem 5 lat po ślubie, mąż się leczy i g.... My przed ślubem kochaliśmy się 2 razy, do głowy mi nie przyszło że to tak poważny problem. my nie mamy seksu:( mi tego brakuje. kryję to głęboko w sobie... z perspektywy czasu, będąc tego świadomą, nie wyszłabym za niego za mąż.czuję się oszukana, cos mnie ominęło w życiu

Gość gość
Ana Luzia,a niby dlaczego z takimi problemami idzie sie do lekarza???mozna wziasc sprawy w swoje rece,a Rytuały Tybetanskie to nie jest zadne znachorstwo,nie rozumiesz o czym piszesz.

Gość gość
Kota w worku sie nie kupuje:D

Gość gość
popieram popieram te rytuały nic nie dadzą udaj się do lekarza i zacznij brać leki, to Ci pomoże. Piszą tu o Puchaczu Gold sprawdź, mam nadzieje, ze to ulży waszym problemom.

Gość gość
Lekarze lekarzami ale domowe sposoby naturalne sposoby ludzie znali od zarani dziejów. Jeśli mogę coś podpowiedzieć z własnego doświadczenia. Seler. Surówki z selera, soki z selera. Wszystko z SELERA. Sama sprawdź też na sobie seler... nawet mnie zimną rybę rusza... i wszystko działa jak natura chciała ;) I w ogóle polecam picie soków na zwiększenie libido ze wszystkich warzyw. Co jeszcze? Doprawiaj zupy w dużych ilościach IMBIREM i LUBCZYKIEM. Nie szczędź ostrych przypraw do zup i używaj goździki, cynamon, imbir, pieprz cayen. Facet może nie tyle być impotentem jak być raczej wychłodzony (niesprawny potrójny ogrzewacz w TMC - sprawdź sama czy nie ma zimnych boczków i pleców w okolicy nerek) Po za tym dobre winko teraz na czasie z przyprawami - grzaniec w niewielkich ilościach i powinno być ok. Jeśli nie wierzysz mi poszukaj specjalisty z Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, który leczy naturalnie i przy okazji wzmacnia cały organizm. O szkodliwości chemicznych tabletek się nie wypowiem bo szkoda mi słów ;) pozdrawiam PS.: możesz też uderzyć w kierunku ziołolecznictwa polskiej znanej i cenionej zielarki pani Stefani Korżawskiej, którą z całego serca polecam.

Gość gość
Nie rozumiem autorki wątku?po ślubie się dowiedziała. Na jakich zasadach facet chciał się żenić.Tacy raczej nie ciągną do ołtarza,sa zamknięci w sobie i kobieta go nie pociąga A ty nie zauważyłas braku zainteresowania mężą twoja kobiecością??? kiedy byłaś panna jeszcze?

Gość gość
Ja jako facet mogę podpowiedzieć kiedy facet staje sie w domu impotentem,chcecie to wierzcie..... wtedy kiedy ma małzeństwa powyżej uszu,jazgotu,ciągłych kłotni,wymagan niewspółmiernych do możliwości,ujadania i pokazywania drogi po której może chodzić. etc.etc

Gość gość
PS.: gdy pisałam o sokach warzywnych to miałam na myśli świeże domowe z sokowirówki lub wyciskarki (teraz modnych) a nie ze sklepowych półek w kartoniku z pół kg cukru. pozdrawiam ...

Gość gość
Dziewczyny nie załamujcie się, sprawa nie jest łatwa, ale mój mąż ma 39 lat też mieliśmy podobny problem, nie mamy ślubu ale problem impotencji pojawia sie co jakiś czas, sami nie wiemy dlaczego? Tomek stosował już różne leki ale od jakiś 3 tygodni bierze Puchacz Gold i jest bardzo zadowolony, to nowy suplement diety, zobaczcie: http://urslab.pl/puchacz/index

Gość gość
Dziwne, że problem pojawił się dopiero po ślubie, o takich sprawach trzeba rozmawiać, idźcie do lekarza i stosujcie jakiś suplement, pełno ich teraz na rynku.

Gość piroxeni
Mąż raczej wiedział o swojej dolegliwości ,więc perfidnie Cię oszukał, sądząc chyba że będziesz tak, czy inaczej przy nim trwała. Poza tym, jak też nie 'kupiłabym kota w worku'..

Gość gość
Nie oszukał maz,dlaczego tak napisałaś,wszak sex to nie wszystko

Gość gość
A może by tak męza do Urologa wysłać.Bo impotencja to nie tylko stresy a takze choroby układy moczowego(czesto bezobjawowe a jedynym symptomem jest właśnie impotencja)

Gość gość
impotencja to nie problem,sex nie jest najwazniejszy przeciez