Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc x56

jak to naprawic

Polecane posty

Gość gosc x56
chce z nia zbudowac przyszlosc, ona jest dal mnie idealna pod wzgledem wygldau i charakteru, wiadomo kazdy ma jakies wady, ale ona jest taka osoab i podkresla to ze dla niej najwazniejsza jest milosc i rodzina a ja tez taki jestem, zawsze jest ze mna szczera i uczciwa

Gość gosc x56
a jak wzbudzic w niej ochote, jak moglbym ja zachcecic nie webralnie

Gość gość
trochę wcześnie zaczęliście współżycie, wiem, że teraz nawet 16-latki uprawiają seks i właściwie jest to akceptowane, ale jak dziewczyna nie jest gotowa do współżycia to potem mogą wychodzić takie kwiatki, jest młoda i może dlatego trochę egzaltuje swoje podejście do seksu, jak nie chciała to mogła kategorycznie odmówić i nie miała by teraz żalu, ale to tego trzeba dojrzałości i odwagi macie to już za sobą, pozostaje przekonać ją, że nie jesteś z nią tylko dla zabawy

Gość gość
ale jej zgotowales traume.musze szczerze powiedziec,ze marbar ci dobrze radzi.zajmij sie nia w seksie,swoje potrzeby odloz na bok na jakis czas.piesc,przytulaj,probuj rozpalic,a jak widzisz ze dzis nie chce,to pomoz sobie w lazience i po prostu pocaluj w czolo i idzcie spac.ona musi czuc,ze nie ma wymogu sexu z twojej strony.mysle,ze jak dobrze ja rozpalisz to sama bedzie chciala po czasie:)

Gość gość
czy ona teraz każdy dotyk traktuje jak zapowiedź niechcianego seksu ? nic więcej nie zrobisz, spróbuj poczekać aż jej przejdzie i się przekona próbowałeś metody na przeczekanie ? aż sama da jakiś znak

Gość gosc x56
tez tak mysle, ona mowi mi, ze nie byla gotowa jak zaczelismy. sam seks jest wydaje mi sie ze dobry, a ona ma tak ze nie pokazuje swojej ochoty zewnetrznie, czasem mysle ze kompletnie nie ma a ona jest rozpalona i bardzo chce. A moze poczekac jak ona zrobi pierwszy kror?

Gość gosc x56
tak jak mowisz, moze nie kazdy dotyk, ale cos w tym stylu

Gość gość
to daj na razie spokój z seksem, jak zapyta co jest grane, to oświadcz jej, że teraz będziecie poznawać razem inne sfery życia gotujecie razem ? spędzacie razem urlopy/wakacje ? chodzicie razem na zakupy ? macie jakieś wspólne pasje, chociażby wycieczki rowerowe ?

Gość gość
niestety ale muszę napisać, że skoro nie poznajesz, że dziewczyna jest gotowa na zbliżenie, to znaczy, że dobrze jej nie znasz, nad tym też trzeba popracować

Gość gość
zapytaj ją jak sobie wyobraża swój idealny związek, jak Cię zbędzie to spróbuj za jakiś czas ponownie, jak nie da rady wprost to może w formie listu zapytasz i ona w formie listu odpowie

Gość gosc x56
spedzamy kazdy dzien ze soba, ja pracuje do 15 i zawsze po pracy albo po jej zajeciach sie spotykamy, codziennie, chyba z ja mam zjazd w weekend to wtedy tylko wieczory, - gotujemy razem - chodzimy na zakupy - tak ,jezdzimy na wycieczki itd - ogladamy seriale, chodzimy czesto do restauracji, - chodzimy na spacery, jezdzimy rowerami, - chodzimy do kina, teatru, - czesto sie przytulamy, lezymy w lozku, rozmawiamy

Gość gosc x56
to chyba bardziej slepe zapatzrenie w seks bylo, w sumie sam nie wiem bo czasem wiem ze chce to zrobic a czasem mnie zaskakuje ale to ja prawie zawsze wychodzilem z inicjatywa

Gość gość
a jeszcze czytałam dużo o feromanach, nie do końca chce mi się w nie wierzyć, odstrasza mnie tez ich cena, ale miałabym ochotę spróbować, ponoć ludzie w pracy też są bardziej przychylni a nawet obcy, np. w urzędzie jak masz kasę to możesz spróbować co Ci szkodzi

Gość jestem żoną takiego
ale fajowo, też tak chcę :P

faceci to dziwne istoty:classic_cool: najpierw coś s*******i potem sie zastanawia :D

Gość gosc x56
zawsze o nia dbam a jak cos sie dzieje to od razu jestem, mieszkamy jakies 15 km od siebie i nawet jak jest taka sytuacja ze wracam do domu a ona zle sie czuje to przyjezdam jeszcze raz i jade z nia do lekarza itd, pomagaj jej w szkole bo ona studiuje to samo co studiowalem ja, ona to we mnie bardzo lubi i spelniam jej zachcianki, chce mandarynki to kupuje jej mandarynki i robie niespodzianke

Gość gość
jak wytrzymasz z nią dłuższy okres bez seksu to będzie silny dowód, że nie jesteś z nią tylko dla seksu, będziesz miał mocny argument, że nastąpiły duże zmiany w Tobie

Gość gosc x56
czasem wydaje mi sie ze przesadzam nawet z tym wszystkim, z tymi zachciankami np i ona mi mowi zebym tak nie robil ale ja wiem ze ona to lubi i i tak sie cieszy

Gość gość
wszystko super, trzeba czasu

Gość gosc x56
gosc tez mi sie tak wydaje, ze ona potrzebuje tego, zebym jej to udowodnil

Gość 369C
Gościu, weź Ty raz na jakiś czas walnij pięścią w stół albo brutalem poleć. Zasłodzisz dziewczynę do reszty :O

Gość gosc x56
ale nie zawsze jest tak kolorowo bo cciagle gdzies oprocz tego byl ten seks, meczenie, namawianie, gadanie i klotnie

Gość gość
tak, z niespodziankami do jedzenia nie przesadzaj, zaraz się dowiesz, że przez to przytyła :P

Gość gosc x56
ona chce przytyc, jest szczupla, choc teraz juz mniej ale ogolnie to je slodycze na potege a po niej nie widac:p dla mnie to lepirj mi sie bardziej podoba jak jest jej troche wiecej

Gość 369C
Obawiam się, że jej zwyczajnie nie kręcisz. W tej sytuacji chociażbyś się ... to i tak nic nie zdziałasz. Bez iskry ognia nie da się wykrzesać.

Gość gość
kręci, kręci, dziewczyna już by dawno uciekła do mamy

Gość gosc x56
tez myslalem o feromonach, kasa to nie problem a wiesz jaka cena takiego wynalzku?:p

Gość gosc x56
krece, ona chce seksu ale nie w taki spopsob i nie przy takim zachowaniu:p

Gość gosc x56
ale czasem mysle ze przyda sie w zwiazku jakas tesknota itd bo ona wtedy jest inna, np jak nie widzimy sie w weekend bo ma zjazd to pozniej 3 dni wisi mi na szyji:p

Gość gość
Cena feromonów to np. od 100 zł do 300 zł za ok. 10 ml.