Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomylka na czeku w banku

zle wypisanyn czek

Polecane posty

Gość pomylka na czeku w banku

Hej ludziska:) Mam pytanko ktos byl mi winien 2.20(wiem smieszna suma) ale ta osoba mieszka w drugim koncu Angli wiec oddala mi to czekiem. Czek zostal wystawiony nastepujaco 2/20 i slownie napisanie two pounds.......bla bla Poszlam zrealizowac ten czek tydzien temu i maszyna odczytala to nie jako 2.20 tylko jako 2120 te kreske odczytala jako jedynke kiedy otrzymalam potwierdzenie z maszyny wystraszylam sie i podeszlam o to zapytac pracowniczki banku powiedziala,ze przy ksiegowaniu to poprawia bo ktos wystawil zle czek zamiast kropki dal kreske,ktora mazyna odczytala jako 1. W pt dostalam kase na konto oczywiscie nikt przy ksiegowaniu tego nie poprawil i mam 2120 i od pt cisza nikt z banku do mnie nie dzwoni ani ta osoba od ktorej byl czek tez nie. Czy ktos tez mial taka sytuacje czy powinnam isc do tego banku?? J anie chce miec problemow chce przez to......

Gość gość
Ty nie bedziesz miala problemow, bo to nie ty zle wypisalas czek i to nie ty zle go odczytalas. Jesli chcesz byc uczciwa to skontaktuj sie z ta osoba i przeslij jej z powrotem roznice. Albo skontaktuj sie jeszcze raz z bankiem, bo przeciez na czeku bylo slownie napisane 2 pounds 20p.

Gość gość
śmieszne dla mnie jest wystawianie czeku na taka wartość, w tym wypadku skontaktowałabym się z ta osobą.

Gość gość
2 funty 20 ktos CI byl winien i go sciagasz za to ? poczta i papaier na koperte i czek droej kosztowaly niz to warte, ja p*****l. jeszcze jeden dowod jak polksie kobiety sa skerowate. :/ pato logia

Gość ktoś musiał Ci oddawać
taką smieszną sumę czekiem? O matko! :O

Gość gość
tak ktos musial mi oddawac taka smieszna sume bo wole dziecku czekolade kupic niz podarowac pakolskiemu sprzedawcy za to,ze przyslal mi podarta rzecz a idioci to wy jestescie bo ja swojego nie popuszcze nawet 50 p panstwo zarobieni:D:D:D

Gość gość
a patologia to z Ciebie jest bo nawet nie potrafisz poprawnie naisac sknerowate:P:P I nie wiem co wspolnego ma zwrot 2.20 z patologia sprawdz w google znaczenie slowa patologia

Gość gość
O rany, przestancie sie czepiac. Jesli nie macie nic madrego do napisania to lepiej nic nie piszcie.