Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobiłam w życiu wiele testów ale czegoś takiego jeszcze nie miałam

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam test przedwczoraj - pozytywny z popołudniowego moczu, chociaż byłam 4 dni przed miesiączką. Wynik w 5 minut, bledsza, ale zupełnie widoczna, , różowa kreska. Powtórzyłam rano - pink test. Negatywny. To już mnie zdziwiło. W tym czasie przyszedł pakiet testów z allegro, o których zapomniałam (na poczet starań:) ). Skoro przyszły - to zrobiłam z ciekawości. Normalnie pozytywny, potem wieczorem też. Rano - pozytywny. Niemniej stwierdziłam, że coś mi się tu nie podoba - pojechałam i kupiłam inny, z apteki. I guzik, negatywny (z tego samego moczu!). Niech mi ktoś to wyjaśni :). Jestem dwa dni przed @ i nie robię sobie nadziei, bo to nie jest normalne (mam już jedno dziecko). A oto te testy z allegro: http://allegro.pl/testy-ciazowe-test-ciazowy-kasetowy-plytkowy-24h-i3616174904.html

Gość gość
a ty co reklamujesz swoją aukcje allegro

Gość gość
nie mialas i miec nie bedziesz to wersja testowa, masa skutkow ubocznych

Gość gość
Ja dziś rano zrobiłam PINKT test, jestem 12 dni po stosunku, 10 dni po owulacji. Pojawila się blada druga kreska, poszlam do apteki po Bobo test strumieniowy (czylszy niż PINK) i jeszcze kupiłam PINK, zrobiłam je z porannego moczu - nic nie jadlam i nie pilam. Obydwa negatywne. Stosuje spirale miedzianą i jeszczebyla gumka dodatkowo. Nie wiem co myslec

Gość gość
Ja pierdzielę, niczego nie reklamuję - poza tym to byłaby chyba dość idiotyczna reklama, nie uważasz? Myślałam, że ktoś może miał do czynienia z takimi testami.I jaka wersja testowa? O co chodzi?

Gość gość
Ale ja mam inną sytuację. Są testy, które pokazują normalną, drugą, różową kreskę, a są takie, które są zupełnie negatywne. Dlatego piszę, że takiej sytuacji nie miałam nigdy.

Gość gość
za tydzień wszystko sie u ciebie wyjaśni

Gość gość
Hehehe, no tyle to ja wiem :). Pytam dlatego, że dziś nie jest za tydzień :P

Gość gość
Też myślę, że coś z nimi nie tak. Ale z drugiej strony, pierwszy, z piękną kreską,nie był z allegro.

Gość gość
Tak myślałam, że też nie będziecie wiedzieć :P.

Gość gość
zrób test beta HCG z krwi koszt ok 20-30zł. i wynik pewny.

Gość gość
Autorko te testy co są w linku mają czułość 10 a apteczne (Pink, Bobo itp) mają czułość 25 i są do d**y ;P Ja testowałam 10 dni po owulacji i PinkTest nie wyszedł wcale a testy z czułością 10 (akurat kupiłam w Tesco za 5 zł- są super) normalnie pokazały ciążę. W tak wczesnej ciąży patrzy się na czułość testu

Gość gość
bo one mają różną czułość jełopy. Ulotki czytajcie i zamiast sikać, to do lab na beta HCg z krwi. Kosztuje mniej wiecej tyle samo co test, nie trzeba być na czczo ani celować strumieniem sików w określone miejsce, a pewność 100%