Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozliwe to jest

Polecane posty

Gość gość

Hej:) Mam termin na listopad dokladnie 4 ale zastanwiam się teraz czy wszystko aby się zgadzało ?;/ czy mozlwie to jest bym zaszla w ciąze podczas okresu końcem stycznia? teraz sobie tak wlasnie mysle czytajac rozne rzeczy na ten temat. Moge urodzić wcześniej?

Gość gość
Wg kalkulatora przy terminie na 4.11 zaszłaś 08-14.02.2013 r. Jeśli termin z usg zgadza się z tym z OM to zaszłaś właśnie wtedy gdy wskazuje kalkulator. a dokładna data ost. okresu?

Gość gość
no wlasnie i to problem bo lekarz wzial termin 30 styczen a wydawalo mi sie ze mogl to byc 28 stycznia. A mogłop to być plamienie? ale chyba hy o tym poinformował prawda?

Gość gość
A co to za różnica? Wg kalkulatora przy cyklach standardowych czyli 28 dniowych wychodzi że data ost. okresu jest 29.01. Czyli zapłodnienie było jak napisałam wcześniej 08-14.02. gdyby do zapłodnienia doszło wcześniej to ciąża byłaby starsza i usg wykazałoby tą różnicę. Nie wiem skąd te wątpliwości?

Gość gość
mogłaś zajść pod koniec okresu jeśli masz krótkie cykle.

Gość gość
poczytaj trochę o owulacji. u mnie np dni płodne zaczynają się ok 4 dnia okresu a to dlatego, że mam krótkie cykle i owulacja następuje dosyć wcześnie w czasie cyklu