Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skręca glowe

Polecane posty

Gość gość

Mam problem proszę was o radę do lekarza mam wizytę dopiero za tydzien a trochę sie martwię mój syn ma prawie 6 miesięcy. Od niedawna siedzi i właśnie zauważyłam ze rzadko kiedy trzyma glowke prosto.czesto ma pochylona w lewo czy ktoś sie spotkał z czymś takim? Moze ma jeszcze słabe miesnie i nie potrafi dźwignąć jej ? Poradzcie

Gość gość
Sam siada czy mu pomagasz?Pewnie to drugie.Robisz dziecku krzywdę.Po co na siłę sadzać?Dziecko jak będzie gotowe samo usiądzie.

Gość gość
Ale to jest na temat. Napisalam że dziecko jak będzie gotowe to samo usiądzie i to od twojego sadzania dziecko tak ma.

Gość gość
Zgadzam się z powyższym.

Gość przyjarany piernik
Moze ma lewe ucho ciezsze? ;) jak sadzasz sama to sie nie dziw, ze krzywo siedzi. Jak pozwolisz dziecku usiasc samemu kiedy I jak mu wygodnie to nauczy sie sam siedziec prosto.

Gość gość
Ok to powiem tak... Jak jest podnoszony pod paszki do góry pionowo to tez trzyma glowe krzywo nie wiem co z tym robic...

Gość gość
a to ma tak caly czas czy teraz zaczelo krzywo trzymac ? dziecko w tym wieku juz trzyma glowe prosto i to solidnie

Gość gość
Tak serio to nie zwracałam wcześniej na to uwagi nie podnosiłam, go tak z byt często i nie przypatrywalam sie jak trzyma glowke

Gość gość
a nie boli go moze szyja moze jakos krzywo spal lepiej sprawdz to u lekarza i przypatrz sie jutro jak go na rekach masz i jak na brzuszku lezy. pewnie to nic takiego.

Gość gość
Moze ma przykurcz miesni. Idz z nim do lekarza. Czasami wystarczy masarz.