Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takich sukniach

Polecane posty

Gość gość
wiesz, ostrożnie, niech Ci zdefiniują niewiele... ale suknia ładna. klasyczna princeska

Gość gość
Ja zamawiałam suknię ślubną z Allegro. Jest identyczna jak na zdjęciu, szyta na miarę, po prostu idealna. Co ciekawsze, praktycznie identyczny model (różnił się tylko przyszytym kwiatkiem, ja mam rózę a tam był jakis goździk czy coś)widziałam w salonie za kilka tysiaków, możliwość wypożyczenia za tysiaka, a ja swoją kupiłam na allegro za 300zł! Ja mam suknię prostą bo mi się bezy ani takie nie podobają. Przede wszystkim musisz patrzeć na komentarze, najlepiej dotyczące tej właśnie sukni. Jeżeli są pozytywne, musisz dokładnie się zmierzyć. Zadawaj pytania, wysyłaj maile - to nie jest byle jaki towar żeby było głupio się o cos pytać. Jeżeli nie masz żadnych podejrzeń i wszystko się zgadza to śmiało kupuj.

Gość gość
a nie musialas robic poprawek?byla dobra na Ciebie? idealnie lezala?

Gość gość
to są suknie szyte w Chinach. Znajoma sobie taką (tzn. nie koniecznie tą samą) zamówiła i musiała w niej masę rzeczy poprawić i przerobić bo jakość wykonania była fatalna.

Gość gość
Nie, nie musiałam robić żadnych poprawek. Leżała jak powinna. Tylko mój facet oczywiście źle mnie zmierzył i była o 3 cm za długa, ale to wina mojego faceta, nie krawcowej bo ona uszyła dokładnie pod dane jakie dostała ;) ale to już wyzsze buty po prostu trzeba założyć :D

Gość gość
chiński szajs na pewno bym nie zaryzykowala

Gość gość
ja też nie jestem zwolennikiem kupowania z neta ;p

Gość gość
nigdy nie kupiłabym sukni przez internet. Będzie odstawała gdzieś to tylko problem z poprawkami

Gość gość
ja bylam zadowolona

Gość Junip
Zadziwiające są te ceny :/ Zastanawia mnie jaka to musi być jakość materiału za tę cenę... Jeszcze przy tej ilości, jaka schodzi się na suknię... Chociaż z drugiej strony ja miałam suknię za ponad 3 tys z salonu a koronka porwała mi się już po 1szym tańcu :/