Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasama

Czy mozna być spotykac się z kimś kogo się nie kocha

Polecane posty

Gość onasama

Jestem w związku dopiero od 2 miesięcy,przed tym zwiazkiem byłam sama rok czasu .Cztery miesiące temu starciłam kogos mi bardzo bliskiego zmarł mezczyzna którego naprawdę kochałam nie byliśmy ze sobą od dłuższego czasu ale ciągle mielismy ze sobą kontakt az do tego strasznego dnia :( wtedy zrozumiałam że mogłam dać mu szanse ale tego nie zrobiłam....a na wszystko już było za póżno.Bolało mnie to strasznie cięzko mi było.Ale pojawił się on chciałam dac mu szanse jest zaradny pracowity dobry dla mnie i dla mej córeczki.A jednak czegoś mi brak na początku cieszyłąm się ze miał kto się o nas zatroszczyć zaopiekować dać trochę szczęśca by zapomnieć by nie myslec i przestać zyć tym co było, myślałam że to się ułoży .A teraz mineły tylko dwa miesiące a ja się dusze ciągle mysle o tym co było ze wtedy przy J..... czułam się inaczej że kochałam a teraz tego nie ma :( nie wiem co robić czy poczekac dać szanse nie wiem :(

Gość onasama
Szczeże powiedziawszy dałam może dwa tematy w jednym wiem że to jest ciężkie do zrozumienia.

Gość gość
powiedz mu prawde on sam zdecyduje czy poczeka az go pokochasz itp czy chce szukac innej, wolnej sercem

Gość onasama
Dziękuje że wogóle ktos odpowiedział w tym temacie.Powiedziałam mu prawdę że nie mogę na chwile obecną go zapewnić o tym że go kocham itp bo tak nie jest i nie wiem czy będzie bo jest mi cięzko się zaangarzować.Staram się ale nie wiem czy to wyjdzie wole byc z nim szczera mówi mi że mnie rozumie.Ale wydaje mi się ze tak wcale nie jest.Powiedział że zaczeka bo kocha, ale ja czuje i widze ze to jest tylko z jego strony bo z mej tego czegoś brak.nie chę go krzywdzić bo widze że staje na uszach a to nie o to tu chodzi.