Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loving U

Prezent dla byłego chłopaka

Polecane posty

Gość Loving U

Witam! Potrzebuję porady. Dokładnie 2 miesiące temu rozstałam się z chłopakiem. Było między nami przez te 2 ostatnie miesiące różnie, ale od 3 tygodni żyjemy w wielkiej niezgodzie. Ale ja wciąż cholernie go kocham. Za tydzień ma urodziny i postanowiłam mu kupić coś niezobowiązującego (książkę, na którą polował, a wiem, że jej nie ma) oraz ulubione pralinki. Chciałam wysłać to pocztą, ale wciąż zastanawiam się, czy jest to dobry pomysł. Czy w ten sposób pokażę się z dobrej strony, czy może zostanę wyśmiana? Nie wiem naprawdę, co robić. Chciałabym zakopać topór wojenny.

Gość the best answer
Nie warto. Wystarczy, że złożysz mu życzenia.

Gość gość
Chciałabym zakopać topór wojenny. xxxxxxxxx g***o prawda - chciałabyś mu znowu wskoczyć do łóżka, kłamczucho! za grosz godności i honoru! prezenciki mu będzie robiła, idiotka!

Gość Loving U
A może lepiej kupić jakąs erotyczną bielizne i zaprosic go do wyrka ? :)

Gość Loving U
Ciągle biję się z myślami na ten temat, zależy mi na nim, a z drugiej strony mam świadomość, że zachowuje się wobec mnie nie fair. Chciałabym, żeby mnie zauważył, że jednak nie tak do końca mam go w poważaniu, ale obawiam się też wyśmiechu. Odgrywam w myślach scenki, jakby to było, gdyby dostał tę paczkę.

Gość Loving U
fajny podszywacz i naprawdę ciekawe historie tworzycie

Gość the best answer
Masz max 19 lat i stąd ta Twoja rozterka. Uwierz mi on w tym wieku tego nie doceni.

Gość Loving U
Twierdzenie Stokesa – w najczęściej spotykanym przypadku trójwymiarowym, twierdzenie mówiące, że cyrkulacja pola wektorowego po zamkniętym i zorientowanym konturze gładkim jest równa strumieniowi rotacji pola przez dowolną powierzchnię ograniczoną tym konturem.

Gość gość
Odgrywam w myślach scenki, jakby to było, gdyby dostał tę paczkę. xxxxxxxxxxxxx i tu już czas najwyższy zamówić sobie wizytę do psychiatry!