Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Patrycjia1989

zazdrosc

Polecane posty

Moj problem jest dosc czesty... mianowicie jestem z facetem nasz zwiazek zaczol sie 6 lat temu .. nastepnie moj partner trafil do wiezienia.. Pozniej niestety z mojej winy wszystko sie posypalo - zdradzilam go zostawiajac go samego w najciezszych dla niego chwilach. Pozniej byly rozstania - powroty do pisania listow do spodkan na widzeniach . Pozniej na 2 lata nasz kontakt sie zerwal jednak ja caly czas podswiadomie wiedzialam ze to jest facet dla mnie ze naprawde mi na nim zalezy , probowalam ukladac sobie zycie z kims innym kompletnie bez sensu bo ranilam przy tym siebie i facetow ktorych oszukiwalam tak naprawde. Moja milosc opuscila zaklad karny i jestesmy teraz razem jestem szczesliwa i czuje ze jestem na wlasciwym miejscu i z wlasciwym facetem nie wyobrazam sobie zycia bez niego i wiem ze nie popelnilabym juz takiego bledu zaluje tego wszystkiego co sie wydarzylo... Problem jest w tym ze moj partner chociaz wiem ze mnie kocha kompletnie mi nie wierzy nie ufa mi sprawdza mnie na kazdym kroku wszedzie doszukuje sie zdrady klamstwa , wmawia sobie i mi bardzo czesto ze go oszukuje. Jego zazdrosc doprowadza do klutni jedynych jakie mamy... on mowi ze mnie kocha a jednoczesnie nie szanuje nie ufa mi i uwaza mnie za dziwke... kazdego dnia zapewniam go o mojej milosci spedzamy razem 24h na dobe a on i tak uraja sobie ze wymykam sie gdzies w nocy (obecnie jestesmy w innym miescie niz rodzinne i kompletnie nikogo tu nie znam ) nie mam kontaktu z zadnymi znajomymi i naprawde sama chce zapomniec o zyciu bez niego , tylko on mimo tego wszystkiego nadal uwaza ze robie cos zle ze go na 100% zdradzam. bylam w pracy 2 dni jednego dnia wymyslil sobie ze wcale nie bylam w pracy tylko u kochanka ( nie znajac nikogo w tym miescie ) 2 dnia bus nie przyjechal na czas oczywiscie to tez juz jest oznaka zdrady ... zaczynam pomalu dostawac paranoi przez ta jego paranoje , nie wiem tak naprawde czy on mnie kocha nie rozumiem tego... co ja mam zrobic ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować