Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek koła piankowe czy pompowane

Polecane posty

Gość gość

Które są lepsze, wygodniejsze, bardziej wytrzymałe? Słyszałam różne opinie, jedni odradzają pianki, inni wręcz przeciwnie. Mieszkam w mieście, spacery będą głównie po utwardzonych powierzchniach, ale nie wykluczam wypraw z wózkiem na wieś. Ktoś doradzi?

Gość gość
tylko pompowane. z piankowych robia sie strzepy. wiem bo widze takie kola w mom miescie. pompowane lepsze tez na snieg. minus ze wozek jest ciezszy

Gość gość
Dzięki, pytam, bo widziałam dużo wózków z górnej półki z tymi piankowymi kołami i zaczęłam się nad tym zastanawiać. Też wydawało mi się, że pompowane są chyba lepsze.

Gość gość
te wózki z górnej półki to nawet nie ma co porównywać z tymi tanimi. To nie ta samia pianka. Jak chcesz taki z wyższej to możesz kupić z pianką, To tak jak porównać buty ze skóry. Jedne z prawdziwej, drugie ze sztucznej.

Gość A co o tych sadzicie
Naprawde? Da sie tym w zime jezdzic? Gdyby nie te piankowe kola, to to jest idealny wozek, wszystko mi w nim pasuje

Gość gość
według mnie da się. Ja bym powiedziała, że nie chodzi, czy pianka czy pompowane, tylko o wielkość koła. Jak są malutkie kułeczka to w zimę nie pojeżdzisz. Ja miałam gondole na piankowych i po śniegu bez problemu jezdziałam, ale były to duże koła a nie malutkie. Spacerówke ma na pompowanych, ale dla mnie to nie robi zbyt duzej różnicy czy pianka czy guma, byle zeby były duże

Gość gość
miałam dwa głębokie wózki i tylko piankowe koła ,żadne się nie zjechały ,ja wolę piankowe i w dodatku bez skrętnych kół ,pierwszy wózek miał piankowe ale mniejsze a drugiego dziecka duże piankowe ,fajnie sie jeździło a dziecko zimowe i nie narzekałam że przejechać nie mogę ,i wózek lżejszy był ,chociaż to akurat różnicy mi nie robiło .