Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile waza wasze 3 miesieczne dzieci

Polecane posty

Gość gość

moja urodzila się z wagą 2880 a teraz wazy na 3 miesiące 6250-czy to nie za mało?

Gość gość
Mój ma prawie 5 miesięcy i waży 6750. Urodzony z wagą 3040g.

Gość gość
Chyba za dużo...a nie za mało :o

Gość gość
Mój synek urodził się z wagą 2800, jak miał 3,5 miesiąca ważył 3990. Teraz ma ponad 9m i waży 8800. __ Strasznie ciężkie masz to dziecko!

Gość gość
moja urodzila sie z waga 3760 a majac 3mc 6480 zalezy jeszcze jaki wzrost dziecka,

Gość poorchavva
Moj syn sie urodzil z waga 4450 g, po 3 mcach mial 8300 g :/ Teraz ma 8 mcy i wazy niecale 10 Kilo, wiec juz dal spokoj. Jakbym mu byla dawala mm, a nie moje mleko, to bym sie martwila, ze go tucze

Gość gość
mój urodził sie 3630, a jak miał 3m to ważył 6100 :)

Gość gość
Moim zdaniem waży baaardzo dużo jak na 3 miesiące. Jeszcze powiedz że karmisz go piersią, to już dopiero szok. Dzieci w 4 miesiącu podwajają swoją wagę urodzeniową. W moim wypadku moja córcia ważyła przy urodzeniu 4150g, a w 4 miesiącu 7900g. A w 3 miesiącu ważyła 6800g.

Gość gość
Moj syn wczesniak wazyl 2800 dokladnie na 3 mce byla wizyta i bylo 5800 i lekarka juz mowila ze troche duzo. teraz ma 9 mcy i wazy... niecale 9 kg :)

Gość gość
Moja corka urodzila sie 2750 a w 3 miesiacu wazyla 5300 teraz ma 2 i pol roku i wazy 11800 i poprostu jest drobna a kolezanki mala urodzila sie 3000 teraz ma ponad 4 miesiace i wazy ponad 7 kg i jest normal.Kazde dziecko inne i tyle

Gość gość
Synek po narodzinach ważył 3 kg a po 3 miesiacach ważył 7, 720 kg

Gość gość
jakies male te wasze dziewczynki w chwili urodzenia, moja corka 6 dni przed terminem wazyla 3650. A tu widze ze praktycznie 3kg nie przekraczacie....

Gość gość
Dziecko od urodzenia może przybierać na wadze nawet 1,5kg. Potem zwolni.

Gość gość
Niekoniecznie..później waga się normuje... przykład? Waga urodzeniowa (chłopak- późny wcześniak) ok 3500, na pół roku 10,5kg, na 2 latka 22 kg... i waga w górę, w górę, w górę.. 11 lat - 109kg

Gość hch
mój syn urodził się 3.710 jak miał 2,5miesiaca ważył 6.420 w 4-mym miesiacu ważył 7,000 na rok 9,000. Nic sie nie martw jak zacznie raczkować a potem biegać to się wszystko unormuje. Zawsze możesz w książeczce sprawdzić na siatce centylowej czy się mieści w normie . :)