Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostropest nasiona do jedzenia ostrożeń do picia

Polecane posty

Gość gość

Stosował ktoś, jakie efekty oczyszczające, jak długo stosować ....

Gość gość
nikt nie spożywał tego, poczekam jeszcze trochę

Gość gość
Ostropest regeneruje uszkodzana wątrobe,

Gość gość
no dzięki, to to już wiem , ale nie wiem jak to brać, jak długo stosować i czy jest skuteczne

Gość gość
ostrożeń to nie jest do picia, ale do kąpieli

Gość gość
Brać po 2 łyzeczki dziennie,przez co najmniej 3 miesiace pozniej miesiac przerwy i ponownie przez 3 miesiace

Gość gość
ma parzyć ten ostrożen czy ostropest, bu tu wymienia dwie rzeczy, powtarzam ostrożeń nie jest do użytku wewnętrznego to czarcie żebro na uroki

Gość gość
Mało znane są czy co, że nikt się nie wypowiada?

Gość gość
Ludzie dzis zyja sama chemia i nie sa zainteresowani tego typu srodkami,dlatego mamy dzis wielkie korporacje farmaceutyczne kwitnace i cała armie chorych ludzi

Gość gość
Stosowałam ostropest jako dodatek do jogurtów, ale czy działa? Nie wiem, bo jak to sprawdzić, chciałam się oczyścić.

Gość gość
Ostrożen to czarcie żebro, kąpie się w nim dla odstraszenia złego ( zgodnie z wierzeniami pradziadów). No ,ale coś w tym jest, bo wielu osobom pomogło kiedy żadne z cudownych leków naszej farmacji nie mogło sobie poradzić. Warto go także pić. Ostropest to sylimaryna, bez chemii jak sylimarol i duuużo skuteczniejsza niż jakiekolwiek leki. Cena też konkurencyjna w porównaniu z cudami w aptece. Najwyższy czas by ludzie zaczęli stosować zioła. Gratuluję wyboru i życzę szybkiego oczyszczenia organizmu. A można do tego zestawu dodać jeszcze rano , po przebudzeniu pokrzywę.

Gość gość
A kto tam wierzy w cuda.

Gość gość
Cuda zdarzaja sie kazdego dnia,tu nie chodzi o wiare,tylko o to by umiec je zauwazyc :

Gość gość
Z cudami jest jak z kasa tez lezy na ulicy tyle trzeba umiec ją znaleźć....

Gość gość
ludzie chorują , bo ich organizmy nie posiadają sił obronnych. ponad 80 % ludzi przyjmuje niepotrzebnie antybiotyki i niszczy florę bakteryjną, która jest potrzebna , by organizm bronił sie sam. Lekarze, choć może oststnio trochę się poprawiło, dają antybiotyki na zapas np w infekcjach wirusowych . Po co, bo tak w razie czego żeby nie było na nich, że nie rozpoznali choroby. Zazwyczaj nie rozpoznają nawet zapalenia oskrzeli. Pamietam , gdy mój synek był mały strasznie chorował, a oni ciągle dawali mu antybiotyki. Było coraz gorzej. teraz wiem dlaczego. Kiedyś nawet rozpoznali różyczkę, ooo - wysyp trwał ponad 4 tyg. - takiej różyczki świat nie widział. Jego choroba polegała na tym, że antybiotyki ( ktore dostał już jako noworodek) pozbawiły go odp***ości. Żaden lekarz nie chciał zrezygnować z antybiotyków, bo bali się. Podjęłam decyzję sama. Przy kolejnych chorobach nie podawalam mu już wskazanych antybiotyków. Zaczęłam podawać zioła, jogurty.... . Bałam sie , ale było warto. Choroby skończyły się po ok 3 miesiącach!!!

Gość gość
No to mamy leki z Bożej Apteki, tyle tylko, że większość ludzi nie reaguje na zioła tak szybko jak na leki i nikomu nie chce się tym leczyć. A szkoda.

Gość gość
Polecam, samo zdrowie. Cudnie oczyszczają organizm.

Gość gość
Ja też jestem zwolennikiem ostropestu, ale o ostrożeniu nie słyszałem żeby ktoś go pił Można to pic???

Gość gość
Nie wiem co jest grane - od tygodnia biorę ostropest (1 łyżeczka do jogurtu). Dzisiaj ropa leci mi z zatok i czuję się okropnie. Lekarz przepisał antybiotyk. Czy to możliwe, że moją chorobę wywołał ostropest ???

Gość gość
???

Gość gość
Może organizm się oczyszcza?

Gość gość
gość 20.45- Jaką chorobę ??? to ewidentne oczyszczanie oranizmu !!! nie bierz tego antybiotyku bo tylko zniweczysz wszystko to co dobre. Po tych cięzkich chwilach przychodzi świetne samopoczucie.

Gość gość
Moze masz uczulenie?

Gość gość
oczyszczanie to by było jakby leciało drugiej strony z tyłu

Gość gość
cooooo ?????

Gość gość
przeczysczenie czyli biegunka itp