Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c t o s d p

do facetow

Polecane posty

Gość c t o s d p

drodzy panowie, mam do was pytanie. dlaczego tyle pijecie i się narkotyzujecie na emigracji....mowa o naduzywaniu? Co w tym takiego fajnego i czy myślicie, ze to dodaje wam uroku? dlaczego to robicie....

Gość gość
przez takie nic nie warte baby jak wy!

Gość c t o s d p
faceci sa jeszcze bardziej beznadziejni, a jakos kobiety się tak nie staczają! Jakies inne powody?

Gość c t o s d p
co? sami abstynenci w tym uk? nie wierze! pewnie już się spili i zcpali

Gość gość
Kazy lubi to co lubi ! zajmij sie swoim zyciem, a nie wtranzalasz nos w nie swoje sprawy!

Gość gość
A dlaczego uogólniasz ? Może skieruj swoje pytanie do jakiegoś konkretnego faceta(ów), bo ja na przykład czuję się obrażony takim pytaniem, które samo w sobie zakłada, że Polak w UK to alkoholik i/lub narkoman. Czyżbyś była tak uboga intelektualnie, że stać cię tylko na obracanie się w patologicznych środowiskach. Tak samo jakbym spytał: dlaczego kobiety na emigracji ślinią się na widok czarnych i muslimów ?

Gość Elektronikełee
piję bo lubię i chuj Ci do tego, nie jesteśmy razem więc mogę robić co chcę, to jest moje życie i przeżyję je jak będę chciał

Gość c t o s d p
nie wtrącam się w niczyje zycie, tylko się pytam z ciekawości. jak nie pasuje, to nikogo nie zmuszam do odpowiedzi....proste!

Gość dlaczego a dlaczego nie
Ooglnie to dla dobrego czasu,dobrej zabawy .Taka odkoscznia od zycia.Nie wiem skad twoje myslenie ze to daje jakiegos uroku :D.Poprostu ty sie wolisz napic a k tos inny woli sobie kreche walnac/ Poza tym ,rozgladnij sie porzadnie w otoczeniu,byc moze wiekszosc angoli wlasnie robi dokladnie to samo-ale ty byc slepa :P

Gość gość
Dokładnie, Polaków się czepia a Angoli, którzy chleją co weekend w knajpach, potem wracają na czworaka zarzygani i upaleni to nie widzi

Gość c t o s d p
widzi widzi....ale ciekawi mnie to zjawisko wśród facetow. Sama probowalam pic i palic ale za cholerę mi to nie smakuje, wiec się zastanawiam co faceci w tym widza. o fajkach mysle to samo....nie wspominając o trafce.

Gość gość
A co to jest ''trafka'' :o

Gość Elektronikełee
piję by zapomnieć, palę by mieć lepszy humor

Gość gość
I dobrze, niech sie za cpaja, szybciej cwoki przejda na druga strone...wiecej miejsca dla normalnych...