Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z oddawaniem moczu

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże i doradzi co robić. Od kilku lat mam tak, że ciągle chce mi się siusiu. Na wstępnie zaznaczę, że miałam problemy z nerkami, w moczu zalegały bakterie i byłam leczona antybiotykami. Brałam również Urinal, ale nie pomogło. Moim problemem jest to, że (najczęściej wieczorami) ciągle latam do toalety. Najbardziej chce mi się siusiu, kiedy wiem, że łazienka jest zajęta. Czytałam, że może to być spowodowane nerwami. Kiedy pracuję i mam zajęte myśli to wszystko przechodzi, ale wieczorem znów to wraca. Co pół godziny latam do toalety, bo myślę tylko o tym. Bardzo długo również w niej siedzę, bo mam wrażenie, że ciągle coś mi tam zalega. Co doradzacie?

Gość gość
Mam podobnie ......wstaje 5 razy w ciagu godziny w nocy z 1 kropelka,bo inaczej jak nie pojde do "rozwala mi pecherz.......ale to jest bol.......pomozcie nam !!!!Dorota 55

Urinal jest suplementem diety, a trzeba najpierw zdiagnozować na czym polega problem, proponuję wizytę u urologa.

Gość gość
efka, nie spamuj do uja pana!!! :o

Gość gość
a byłaś z tym u lekarza skoro męczy Cie to od kilku lat? ja bym zrobiła badanie moczu wymaz z cewki i ewentualnie usg brzucha. Żeby wykluczyć infekcje dróg moczowych-częstomocz jest jednym z objawów. Może powinnaś się przeleczyć urofuraginum, do tego dobrze dołączyć provag i coś z żurawiną, albo popijać sok z żurawiny. A jeśli wykluczysz wszystko może to problem na tle nerwowym???