Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolemizianieeee

Seks jest dla mnie na miejscu ostatnim

Polecane posty

Gość wolemizianieeee

sa podobni faceci ? nie jestem aseksualna, ale mysle ze seks wcale nie jest az taki wazny w zyciu, jest przereklamowany, sa ciekawsze rzeczy niz seks ktore mozna robic we dwoje

Gość gość
pewnie :D idzie zima ,wiec on i ona wieczorami "zamiast" mogą dziergać ciepłe szaliki i bambochy

Gość wolemizianieeee
wiem mam jednak nadzieje chociaz ze trafie na kogos z niskim libidem :)

Gość gość
nie rozbudzona bywa czasami albo i czesto

też jestem ciekawa, bo ja jestem aseksualna i bez udawania radochy z tego i że długość jego członka coś dla mnie znaczy mogę się raczej pożegnać z możliwością bycia w ziwązku.... choć całe życie sie bez tego obywałam, ale tak dziwnie być całe życie samej.

Gość gość
jestem kobietą,i sex nie jest przereklamowany tylko jest jeden warunek,muszę być zakochana w partnerze by mi smakował :D

Gość gość
polecam wibrator :-D brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
ale dziewczyny to grubość członka ma większe znaczenie

Gość gość
broken to trzeba się leczyć, a nie własne zaburzenia seksualne uważać za orientację jak to jest modne w dzisiejszych czasach. Bez urazy, ale niedługo pedofilię uznają chyba za orientację, a pedofile będę chodzić na parady równości.

k***a znowu ten trol 😭 co mam leczyc jak to akceptuję? podaj jedną przyczynę, oprócz tego, że dla partnera, którego nie mam? podaj szczegóły, trollu z tamtego topiku

Gość gość
pedofile też akceptują swój stan :)

znowuś się przyplątał? idź lepiej sprawdź czy ktoś nie r***a Ci bachora:D gdzie można to coś zbanować? on nęka mnie, że mojemu partnerowi odpadnie fiut.

Gość gość
Jejku spokojnie, ja tylko nazywam rzeczy po imieniu, zaburzenie to zaburzenie. Jak tak bardzo chcesz partnera to znajdź kogoś z podobnym problemem albo zacznij się leczyć, innej realnej opcji raczej nie ma. Chociaż z tym leczeniem to raczej nic nie wyjdzie. To jak opowiadać ślepemu o kolorach, zrozumie że istnieją ale nigdy ich nie zobaczy. Tak samo jak psychopaty nie nauczymy odczuwać empatii, tak samo aseksa raczej nie nauczymy seksualności.

Gość gość
Pedofile szkodzą. To wrzód na ciele społeczeństwa. Natomiast ASy nie. xxxx Zależy od ich uczciwości, z tym rożnie bywa.Ale jak się z tym nie kryją przed potencjalnym partnerem, od początku mówią jacy są to w porządku :)

a jak się kryją to są jak pedofile. wyślę Ci w pudełku krwawiącego penisa mojego partnera jak mu odpadnie z karteczką: "miałeś rację".

Gość gość
No to wtedy są zakłamani i egoistyczni. Uczciwy, honorowy człowiek od początku informuje jaki ma stosunek do związku, seksu, małżeństwa, dzieci itd.

Gość gość
A to tylko gwałcenie dzieci jest złe, nie wiedziałem. Czyli wolno kłamać, oszukiwać, wykorzystywać ludzi, bo to dalekie od pedofilii. Fajnie, a ja głupi zawsze byłem uczciwy i traktowałem ludzi z szacunkiem, oj gdybym wiedział że wystarczy nie być pedofilem żeby być w porządku....

ludzi z szacunkiem?:D chyba Cię p**********o, że wyzywanie od pedofilów i psychopatów normalną kobietę jest "z szacunkiem":D uśmiałam się z tego żartu, zj***e:D

Gość gość
Z szacunkiem, bo nie wykorzystuję nikogo, nie manipuluję ludźmi, w związkach zawsze byłem uczciwy, zawsze staram się żeby nikogo nie zranić. Z pedofilią miałem na myśli że są różne zaburzenia, ale żyjemy w jakiś dziwnych czasach gdzie wszystko uznajemy za normalne, wcale się nie zdziwię jak pedofile zaczną walczyć o swoje prawa. Psychopatia i aseksualizm są dla mnie podobne w tym sensie że psychopata czegoś nie odczuwa (empatii, uczuć, wyrzutów sumienia) i AS czegoś nie odczuwa (popędu seksualnego) no i to że zazwyczaj są nieuleczalne, no i to psychopata tak samo nie widzi problemu, uważa się za normalnego, podobnie jak i AS, tylko tyle. Ale jeśli cię uraziłem to przepraszam. 🌻

nie wiem z czym masz problem. gdyby pedofile nie krzywdzili dzieci uchodzili by za normę w świecie ludzi z popędem. przejdź się po erotycznym dziale i zobacz co kręci ludzi z popędem.

Gość gość
Nie napisałem że jesteś jak pedofil, tylko że ostatnio coraz więcej zaburzeń uznajemy za "normalne". Podałem pedofilię jako skrajny przykład, bo do tego chyba zmierza ten świat, że niedługo pedofil będzie walczył o swoje prawa....