Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Srutututuuu 1111

Kiedy zaczal wam rosnac brzuch

Polecane posty

Gość Srutututuuu 1111

jestem w 13 tc a moj brzuch jest dosc duzy,zaczyna mi rosnac juz pod piersiami,czy to normalne ze tak szybko?Nie czuje sie wzdeta,nie objadam sie i jem lekkostawne rzeczy...

Gość Katie647
Ja jestem między 15, a 16 tygodniem i też mi już widać brzuch,dużo osób mi to mówi..i też mi się to wydaje dziwne, że tak wcześnie..muszę zapytać swojej ginekolog jak pójde

Gość gość
mi w 25 tc. nie wiem co wam niby w 13 tc ciazy pod piersiami rosnie. ale na bank nie dziecko. dziecko jest znacznie nizej. i rosnie brzuch od spojenia lonowego a nie od cycków w doł.

Gość Katie647
Miałaś jedną ciąże..i wielce doświadczona...a jak mi ludzie inni mówią, że mi widać to chyba widać, a nie mam tego urojonego

Gość gość
jak zresz to masz .. ;d kobiety w ciazy nie sa i maja brzuchy

Gość Katie647
Ja nie żre tylko jem to po pierwsze, a po drugie nie jem dużo, ważne tyle samo od początku ciąży..więc nie przytyłam..masz jeszcze jakieś uwagi ?

Gość gość
zgadzam sie brzuch rosnie ,ale nie pod piersiami:) zaokragla sie na dole ,bo wlasnie tam w tym etapie rosnie maluch.

Gość Srutututuu 111
Napisalam ze nie obzeram sie i nic sobie nie uroilam ze rosnie mi brzuch od gory,to napewno nie jest tluszcz bo jest twardy...

Gość gość
Potwierdzam, mi zaczął rosnąć w trzecim mies. A znam dziewczynę, która w 5 miaļa brzuszek jak deska

Gość Katie647
No w sumie mi tylko od dołu rośnie, chociaz miałam koszulke nocną, która była tak idealnie na mnie, a teraz już jej nie nosze, bo w talli mnie ciśnie, może po prostu budowa mi się trochę zmieniła..albo przez to, że piersi mi urosły..a u dołu to już mam zaokrąglony brzuszek :)

Gość gość
w takim razie to tlusz albo urojenie .W jaki sposob mozesz miec tak wielka macice ,ze siega ci az pod cycki haha.Macica wtedy ma wielkosc grejfruta ,chyba zes mutant jakis.

Gość gość
kiedy zaczelam wpierdalac codzneiniie po 3 jajak smazone na sniadanie i kolacje.

Gość gość
Tez jestem miedzy 15 a 16 tyg i ludzie juz widza, szczegolnie w pracy, gdzie nosze dopasowany strój

Gość Srutututuu 111
do goscia powyzej,wypad stad jak nie masz nic normalnego do powiedzenia.

Gość gość
Albo rosną drugie cycki:-)

Gość Katie647
Drogi gościu, ale budowa kobiety w ciąży się zmienia..sama to po sobie widze..i nie wymądżaj się tak, a 3 jajaka na śniadanie to nie jest aż tak dużo..nie przesadzaj

Gość Srutututuu 111
Chodzilo mi do tego co mnie mutantem nazwal

ja myślałam że jest ok i tak mi wszyscy mówili, a potem w 3 m-cu pani mi w tramwaju ustąpiła miejsce i zrozumiałam, ze juz widac. Ale u mnie to była bardziej sprawa zatrzymania wody bo ja puchłam bardzo.

Gość gość
ludzie ,wiadomo ,ze widac ,ale nie pod cyckami .

Gość gość
kokoszka, mojej kolezance tez ustepuja w tramwaju tylko ona w ciazy nie jest :P

Gość Katie647
haha :D a to dobre

Gość gość
Mi brzuch zaczął rosnąć tak faktycznie dopiero w 6 miesiącu (wcześniej miałam taką malusieńką "górkę" którą było widać tylko jak stałam wyprostowana i nie miałam nic ubrane), ale ponieważ większość ciąży przypadała na zimę, więc nosiłam grube kurtki i brzucha kompletnie nie było widać, nawet w 9 miesiącu.

Gość gość
jak bylam w 22 tc to wygladalam jakbym sie najadla, ten kto o ciazy nie wiedzial nawet nie podejrzewal. w 25 tc brzuch sporo urosl i nie dalo sie go juz z niczym pomylic