Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj syn ma 6 miesiecy i zaczął chodzic czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

czy to nie za predko ?

Gość gość
6 miesięcy,raczej za predko

Gość gość
Przywiązać do kaloryfera

Gość gość
Zazdroscisz innym, ze ich dzieci szybciej zaczely chodzic niz twoje, ze taki durny temat zakladasz? Zabolalo pewnie.

Gość Lilaaaaa
Normalne moja tez w wieku 6 miesiecy zaczela chodzic a w 7 miesiacu napisala swoja pierwsza poezje - jestem taka dumna, teraz ma 18 miesiecy i biegle zna angielski w mowie i pismie :)

Gość gość
niby szybko ale powiem ci autorko, że to się zdarza - syn koleżanki mojej mamy też chodził jak miał 6 , a zaczął mówić w wieku miesięcy. Jego mama też się bała tego chodzenia - bo może mieć jakieś deformacje stawów, wady postawy itd i co?? i nic - dzisiaj chłopak ma ponad 30lat jest okazem zdrowia i naprawdę inteligentnym facetem. Więc ciesz się, że dziecko szybko się rozwija ale konsultuj z lekarzem, żeby się nie okazało, że się jakiś zwyrodnień nabawiło :) A do tych wszystkich zawistnych złośliwców, co już wietrzą prowokacje - przyjmijcie do wiadomości, że dzieci są różne i jedna chodzą jak mają 6, inne jak mają 9 a jeszcze inne jak mają 14 miesięcy i nie przyrównujcie wszystkich do swoich dzieci.

mój siostrzeniec zaczął wstawać jak miał 6mieś i chodził przy meblach teraz ma 8 i stoi już pewnie i zaczyna się puszczać, czasem utrzyma równowagę 10s a czasem siada na pupę:)

poza tym czym tu się chwalić?:D od ponad 2mieś nie mozna małego spuścić z oczu, trzeba go asekurować, bo non stop młody wstaje. Najlepsze jest to, że najpierw nauczył się raczkować, potem wstawać, potem chodzić przy meblach a na końcu siedzieć:) Każde dziecko rozwija się we własnym tempie i nie uważam żeby czymś takim można było się chwalić:P